מעבר מ10 ל20 מ"ג אסטו לאחר 4 שבועות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר מ10 ל20 מ"ג אסטו לאחר 4 שבועות
    עמיחי
    28/09/2014

שלום,
    היום הלכתי אל הרופא משפחה ואמרתי לו שה10 מ"ג אסטו שהביא לי כבר לא משפיע עליי ואני מעוניין לעלות מינון. הרופא הביא לי מרשם ל 20 מ"ג אסטו.
    כמו כן, אני מדעת עצמי לקחת ביומים האחרונים מינון של 15 מ"ג והרגשתי השפעה טובה במצב רוח דבר שמעודד אותי לקחת עוד 5 מ"ג כדי להרגיש יותר טוב.
    תופעות לוואי לדעת הן זניחות לעת עתה. לכן אני חושב שהמעבר ל20 מ"ג לא יהווה עבורי בעיה.
    מה דעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אתה חכם

שמוליק
    28/09/2014

שלום עמיחי.

מה שבטוח זה שאתה חכם ובעל שיקול דעת.

אם תראה תגובות אחרות שלי, אז תוכל להסיק מהם שאני לא חסיד גדול של הטיפול התרופתי, אבל הסיבה העיקרית לכך היא סבל מתופעות הלוואי שלהן, אבל כל מטופל מגיב אחרת.

אם תופעות הלוואי זניחות בשבילך, אז כנראה שהעלאת המינון תעשה לך טוב ובלבד שלדעת הרופא המטפל לא מדובר במינון מופרז.

יכול להיות שהמצב ישתנה, אבל אפשר לסמוך עליך שתחליט את ההחלטה שהיא הכי טובה בשבילך.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעבר מ10 ל20 מ"ג אסטו לאחר 4 שבועות - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    30/09/2014

ככל שעולים בציפרלקס מעבר ל 10 מ''ג
    יש יותר סיכוי תופעות לוואי ( אפאטיה, חוסר הנאה, בעיות הורמנליות וכו..)
    אך לא מומלץ להמשיך לעלות מינון מעבר ל 15 ללא סיבה וללא מעקב פסיכיאטר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו