מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רווטרילגלי30/09/2014
היי.. אני בת 21 וכבר 5 שנים סובלת מהפרעת חרדה. אני מטופלת מכל הכיוונים. לאחרונה התחילו לחזור לי התקפי חרדה.. ניסיתי לקחת קלונקס אבל הם כבר לא משפיעים עלי. כדורים של 2 מג. הפסיכיאטר שלי נתן לי מרשם לטיפות רווטריל (שזה אותו חומר פעיל כמו בקלונקס פשוט בתמיסה) לקחתי את הטיפות והם עוזרות לי במקרה חירום הבעיה היא שאני ממש בחרדות מהמרכיבים של הרווטריל.
התמיסה היא כחולה זוהרת! אין מצב שזה צבע טבעי. לא קיימים צבעים כאלה בטבע. יש מצב שבתרופה מכניסים צבעי מאכל?! זה הגיוני? מנסים להרוג אותנו??!
דבר שני זה שהטיפות מתוקות! יכול להיות שיש בזה סוכר וקלוריות?
אני יודעת שהדברים האלו נשמעים לא חשובים אבל למישהי שסובלת מאורתורקסיה הם מאוד חשובים.. תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה!!
גלי01/10/2014בבקשה לענות!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נראה הגיוני
שמוליק01/10/2014שלום גלי.
אינני רופא, אבל הדברים שהעלית נראים לגמרי לא הגיוניים.
אין לחברות התרופות שום עניין להכניס לתרופות צבעי מאכל, במיוחד אם מדובר בתרופות למבוגרים; זה סתם מעלה את העלות של התרופה בלי שיש בכך צורך.
אותו הדבר לגבי הטעם המתוק. מבוגרים לוקחים תרופות מרות, ואין שום סיבה להמתיק את התרופות ולהעלות בכך את עלות הייצור.
בכל אופן, עדיף לחכות לתשובה של הרופא כדי שתהיי בטוחה במאת האחוזים.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
שוני03/10/2014אני מטופל בריווטריל טיפות גם כן כבר כמה שנים ... בעבר זה היה שקוף ומר אך לפני 4 חודשים החליפו את הצבע לכחול כדי שיהיה יותר קל להימנע ממינון יתר בגלל הצבע ואכן זה בטעם אפרסק ... את המידע קיבלתי מפנייה שעשיתי למשרד הבריאות כי נלחצתי בהתחלה שזה כחול ומתוק חשבתי שהביאו לי טיפות מקולקלות לא בתוקף לכן בדקתי את הנושא בעבר ... מקווה שעזרתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריבוטריל ראי הערתי , שוני
שוני03/10/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
גלי03/10/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)