רווטריל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רווטריל
    גלי
    30/09/2014

היי.. אני בת 21 וכבר 5 שנים סובלת מהפרעת חרדה. אני מטופלת מכל הכיוונים. לאחרונה התחילו לחזור לי התקפי חרדה.. ניסיתי לקחת קלונקס אבל הם כבר לא משפיעים עלי. כדורים של 2 מג. הפסיכיאטר שלי נתן לי מרשם לטיפות רווטריל (שזה אותו חומר פעיל כמו בקלונקס פשוט בתמיסה) לקחתי את הטיפות והם עוזרות לי במקרה חירום הבעיה היא שאני ממש בחרדות מהמרכיבים של הרווטריל.
    התמיסה היא כחולה זוהרת! אין מצב שזה צבע טבעי. לא קיימים צבעים כאלה בטבע. יש מצב שבתרופה מכניסים צבעי מאכל?! זה הגיוני? מנסים להרוג אותנו??!
    דבר שני זה שהטיפות מתוקות! יכול להיות שיש בזה סוכר וקלוריות?
    אני יודעת שהדברים האלו נשמעים לא חשובים אבל למישהי שסובלת מאורתורקסיה הם מאוד חשובים.. תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רווטריל

הוספת תגובה

• עזרה!!

גלי
    01/10/2014

בבקשה לענות!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נראה הגיוני

שמוליק
    01/10/2014

שלום גלי.

אינני רופא, אבל הדברים שהעלית נראים לגמרי לא הגיוניים.

אין לחברות התרופות שום עניין להכניס לתרופות צבעי מאכל, במיוחד אם מדובר בתרופות למבוגרים; זה סתם מעלה את העלות של התרופה בלי שיש בכך צורך.

אותו הדבר לגבי הטעם המתוק. מבוגרים לוקחים תרופות מרות, ואין שום סיבה להמתיק את התרופות ולהעלות בכך את עלות הייצור.

בכל אופן, עדיף לחכות לתשובה של הרופא כדי שתהיי בטוחה במאת האחוזים.

כל טוב,
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

שוני
    03/10/2014

אני מטופל בריווטריל טיפות גם כן כבר כמה שנים ... בעבר זה היה שקוף ומר אך לפני 4 חודשים החליפו את הצבע לכחול כדי שיהיה יותר קל להימנע ממינון יתר בגלל הצבע ואכן זה בטעם אפרסק ... את המידע קיבלתי מפנייה שעשיתי למשרד הבריאות כי נלחצתי בהתחלה שזה כחול ומתוק חשבתי שהביאו לי טיפות מקולקלות לא בתוקף לכן בדקתי את הנושא בעבר ... מקווה שעזרתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריבוטריל ראי הערתי , שוני

שוני
    03/10/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

גלי
    03/10/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו