נתק בין בני זוג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נתק בין בני זוג
    קובי
    30/09/2014

שלום לכם, יש לי בעיה והיא : אשתי בת 61 ולפני כמה חודשים החלה להיות תוקפנית בדיבור, ויום אחד הודיע לי כי אין לה את העניין המיני יותר ושלא אבקש זאת ממנה, ולאט החלה לישון במיטה נפרדת ולהתנתק רגשית, בנוסף מזניחה את עצמה כמו דחיית מקלחות או הלבשה. לציין שהיא חולה סוכרתית ורוב הזמן חלשה. האם זה נובע ממצב נפשי? או בגלל הגיל?, אני לא יודע למה זה הגיע שאלתי ואין לי תשובה להתנהגות הזו מצידה. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נתק בין בני זוג

הוספת תגובה

• יש הרבה גורמים

שמוליק
    01/10/2014

שלום קובי.

זה יכול לנבוע גם בגלל הגיל ובעיות אורגניות הקשורות לכך; זה יכול לנבוע ממצב נפשי, ויכול גם לנבוע מלחצים מהסביבה.

על מנת לבדוק את העניין, צריך קודם כל נכונות והסכמה מצד אשתך לבדוק את הנושא כדי לשפר את החיים המשותפים שלכם.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נתק בין בני זוג - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    06/10/2014

הגיל = ברור שלא סיבה.
    יש לשלול תהליך אורגני, נפשי , שכלי - התחלת שיטיון וכו..
    מומלץ בדיקה מסודרת בקופ'ח והמשך בירור.
    ניתן להתיעץ עם עו'ס בקופ'ח או במקרה קיצוני עו'ס ברווחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו