מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצה..אני01/10/2014
שלום. לקחתי ציפרלקס במשך כ5 שנים בערך (כולל בהריון) עקב תופעות חרדה שהיו לי. מאחר והרגשתי כי זה בבר לא עוזר לי וגם כי רציתי לראות איך זה להיות בלי..הפסקתי לגמרי. היום, חצי שנה ללא תרופה אננ סובלת מהיפוכונדריה עלי ועל ילדיי ומחשבות טורדניות. כאילו שנכנסת לי מחשבה מפחידה לראש הקשורה במצב בריאותי כזה או אחר והיא לא מניחה לי....עד שאני לא מקבלת אישור חיצוני מרופא המחשבה לא עוברת.. כמובן שהמצב בלתי נסבל ואני מעוהיינת לקחת משהו שיעזור לי להשקיט את המחשבות.להיות רגועה ולהפסיק לחוז חרדה מדי יום. אציין כי אני בת 35 . איזה כדור יכול להתאים לי מלבד ציפרלקס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוסידי
כוכב01/10/2014אני לא אשת מקצוע אך נראה שאת סובלת מאוסידי...כמוני...אני לוקחת לוסטרל כמעט חודש ומתחיל לעזור...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות שצריך טיפול מעבר לכדור
שמוליק01/10/2014שלום לך.
גישתם העיקבית של רופאי הפורום היא לבדוק את הנושא בצורה מקיפה בכוללת בדיקה של כל הגורמים הרלוונטיים מלבד המרכיב הביולוגי שאותו כדור אמור לפתור. הם נוהגים לבדוק גם את המרכיבים הריגשיים הסביבתיים והאורגניים.
ישנם מטופלים שמעוניינים בתרופות בלבד, וזו זכותם וצריך לכבד את דעתם ורצונם, וישנם גם רופאים שדוגלים בטיפול המבוסס רק על תרופות.
הרופאים ישמחו לתת המלצה על תרופה מסויימת, אך בדרך כלל, גם בעניין של התאמת תרופה, לדעתם שיקול הדעת של הרופא המטפל המכיר את המטופל עדיף, כי ישנן הרבה מאוד תרופות.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה.. - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור06/10/2014תרופה אחרת ממשפחת SSRI .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)