עצה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצה..
    אני
    01/10/2014

שלום. לקחתי ציפרלקס במשך כ5 שנים בערך (כולל בהריון) עקב תופעות חרדה שהיו לי. מאחר והרגשתי כי זה בבר לא עוזר לי וגם כי רציתי לראות איך זה להיות בלי..הפסקתי לגמרי. היום, חצי שנה ללא תרופה אננ סובלת מהיפוכונדריה עלי ועל ילדיי ומחשבות טורדניות. כאילו שנכנסת לי מחשבה מפחידה לראש הקשורה במצב בריאותי כזה או אחר והיא לא מניחה לי....עד שאני לא מקבלת אישור חיצוני מרופא המחשבה לא עוברת.. כמובן שהמצב בלתי נסבל ואני מעוהיינת לקחת משהו שיעזור לי להשקיט את המחשבות.להיות רגועה ולהפסיק לחוז חרדה מדי יום. אציין כי אני בת 35 . איזה כדור יכול להתאים לי מלבד ציפרלקס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצה..

הוספת תגובה

• אוסידי

כוכב
    01/10/2014

אני לא אשת מקצוע אך נראה שאת סובלת מאוסידי...כמוני...אני לוקחת לוסטרל כמעט חודש ומתחיל לעזור...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יכול להיות שצריך טיפול מעבר לכדור

שמוליק
    01/10/2014

שלום לך.

גישתם העיקבית של רופאי הפורום היא לבדוק את הנושא בצורה מקיפה בכוללת בדיקה של כל הגורמים הרלוונטיים מלבד המרכיב הביולוגי שאותו כדור אמור לפתור. הם נוהגים לבדוק גם את המרכיבים הריגשיים הסביבתיים והאורגניים.

ישנם מטופלים שמעוניינים בתרופות בלבד, וזו זכותם וצריך לכבד את דעתם ורצונם, וישנם גם רופאים שדוגלים בטיפול המבוסס רק על תרופות.

הרופאים ישמחו לתת המלצה על תרופה מסויימת, אך בדרך כלל, גם בעניין של התאמת תרופה, לדעתם שיקול הדעת של הרופא המטפל המכיר את המטופל עדיף, כי ישנן הרבה מאוד תרופות.

כל טוב,
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצה.. - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    06/10/2014

תרופה אחרת ממשפחת SSRI .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו