מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עבודה והפרעת חרדהמוטי07/10/2014
שלום
בן 24 ,מטופל בCBTעקב חרדה ומחשבות טורדניות בנושאי נטיה מינית וזוגיות.
מעדיף שלא ליטול תרופות למרות שהפסיכולוגית ממליצה לנסות,
העוצמה של המחשבות לעיתים גבוהה ומציקה מאוד אך אני עובד ומתפקד כרגיל
מעולם לא היה לי עבר נפשי או נסיונות פגיעה
אני אמור לעבוד בעבודה שכוללת נשיאת נשק ארגוני (רק בשעות העבודה ,בתום שעות העבודה מחזיר את הנשק ויוצא הבייתה ללא נשק)
אני מניח שישאלו שם לגבי עבר נפשי,אי חושש מאוד מההתנהלות שלהם בנושא שלא יקטלגו אותי וימנעו ממני את ההכשרה הזו,רציתי להתייעץ איך להתנהל בנושא בכדי לעבור את ההכשרה בשלום..תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
שמוליק07/10/2014שלום מוטי.
אני ממש מבין אותך, אבל מצד שני צריכים גם לנהוג בהוגנות כלפי המעסיק; המעסיק אינו חייב להעסיק אף אחד, והוא יכול לבחור מועמדים על פי שיקוליו וצרכיו.
לדעתי, צריך להתייעץ גם עם יועץ תעסוקתי שיוכל לתת לך הכוונה כיצד להתנהג בראיון העבודה ובשאר המבדקים שיכולים לעשות לך. וכן יהיה ניתן למצוא את האיזון הנכון בין הוגנות כלפיך לבין המעסיק הפוטנציאלי.
כמובן, כדאי גם לחכות לתשובה מהרופאים של הפורום.
כל טוב ובהצלחה.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעבודה והפרעת חרדה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור12/10/2014בדר'כ ,במצבים של מחשבות טורדניות, אובסיסיות, קיים גם רמה של תוקפנות, לא מחייב את כול המצבים, אך דורש זהירות.
ממליץ להתיעץ עם רופא מטפל אשר מכיר לפני החלטות הנ''ל.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)