עבודה והפרעת חרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עבודה והפרעת חרדה
    מוטי
    07/10/2014

שלום
    בן 24 ,מטופל בCBTעקב חרדה ומחשבות טורדניות בנושאי נטיה מינית וזוגיות.
    מעדיף שלא ליטול תרופות למרות שהפסיכולוגית ממליצה לנסות,
    העוצמה של המחשבות לעיתים גבוהה ומציקה מאוד אך אני עובד ומתפקד כרגיל
    מעולם לא היה לי עבר נפשי או נסיונות פגיעה
    אני אמור לעבוד בעבודה שכוללת נשיאת נשק ארגוני (רק בשעות העבודה ,בתום שעות העבודה מחזיר את הנשק ויוצא הבייתה ללא נשק)
    אני מניח שישאלו שם לגבי עבר נפשי,אי חושש מאוד מההתנהלות שלהם בנושא שלא יקטלגו אותי וימנעו ממני את ההכשרה הזו,רציתי להתייעץ איך להתנהל בנושא בכדי לעבור את ההכשרה בשלום..תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עבודה והפרעת חרדה

הוספת תגובה

• תגובה

שמוליק
    07/10/2014

שלום מוטי.

אני ממש מבין אותך, אבל מצד שני צריכים גם לנהוג בהוגנות כלפי המעסיק; המעסיק אינו חייב להעסיק אף אחד, והוא יכול לבחור מועמדים על פי שיקוליו וצרכיו.

לדעתי, צריך להתייעץ גם עם יועץ תעסוקתי שיוכל לתת לך הכוונה כיצד להתנהג בראיון העבודה ובשאר המבדקים שיכולים לעשות לך. וכן יהיה ניתן למצוא את האיזון הנכון בין הוגנות כלפיך לבין המעסיק הפוטנציאלי.

כמובן, כדאי גם לחכות לתשובה מהרופאים של הפורום.

כל טוב ובהצלחה.
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עבודה והפרעת חרדה - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    12/10/2014

בדר'כ ,במצבים של מחשבות טורדניות, אובסיסיות, קיים גם רמה של תוקפנות, לא מחייב את כול המצבים, אך דורש זהירות.
    ממליץ להתיעץ עם רופא מטפל אשר מכיר לפני החלטות הנ''ל.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו