סרוקסט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרוקסט
    דני
    07/10/2014

זה נכון שהוא יעיל יותר לטיפול בהפרעת חרדה משאר ה ssri?
    ידוע שהוא גורם במיוחד להשמנה מבלי אכילה יותר מהרגיל(ירידה חדה במטבוליזם)
    מה המנגנון ? הוא פוגע בפעילות של בלוטת התריס?
    או שהוא מאט את המטבוליזם בצורה אחרת?
    אני העליתי איתו בשנה 20 קילו שלפני זה הייתי מאוד רזה עם חילוף חומרים מטורף שלא משנה כמה הייתי אוכל(והייתי אוכל בצורה מוגזמת לכל הדעות 3000-4000 קלוריות ויותר ביום) ונשאר רזה כולם במשפחה רזים גם בגיל מבוגר גנטיקה מעולה של חילוף חומרים ככה שאין סיכוי להאשים את ההגברה של התאבון או משו זה נטו התרופה אתה יכול להגיד לי מה המנגנון של הירידה במטבוליזם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרוקסט

הוספת תגובה

• סרוקסט - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    12/10/2014

אכן יותר יעיל בגלל מריב הרגעתי חזק, אנטי היסטמיני, אך בו בזמן מה שגורם לשינוי בתיאבון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז אתה שולל

דני
    12/10/2014

את העובדה שהוא מאט בצורה דרסטית את החילוף חומרים בגוף אצל חלק מהאנשים ובגלל זה הם משמינים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי גם פבוקסיל הוא אנטי היסטמיני

דני
    13/10/2014

אך לא משתמשים בו הרבה רק לאוסידי בעיקר למה זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו