לחץ מוחי ופסיכוזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ מוחי ופסיכוזה
    מתי
    08/10/2014

שלום אני בן 34 והייתי תרמילאי פעם לפני 10 שנים .
    הייתי בפסיכוזה אבל זה לא שולל את התחושות שליוו אותי אז ספציפית בנסיעה מלחיצה ששמעתי והרגשתי פיצוצים בראש . יש לי בעית הבעה למשל הייתה לי חברה לפני חצי שנה ונפרדנו ואני לא מצליח לסדר בראש מה היה ומה יש לי עכשיו . גם עם חברים קשה לי לסדר את המילים .
    אני שואל האם יש אישזהו טיפול להבעה החסרה או אם יש טיפול תרופתי לבעיה מהסוג במוח ?
    תודה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ מוחי ופסיכוזה

הוספת תגובה

• לחץ מוחי ופסיכוזה - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    12/10/2014

ממליץ לברר את הנושא באופן מקצועי, רופא משפחה ,בירור מצב גופני, לאחר מכן לשקול בדיקת רופא פסיכיאטר ובירור האבחנה ואת מטרת הטיפול.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשקול את מה ששקלו כבר ?

מתי
    12/10/2014

אני מדבר פה על פסיכוזה ונזק מוחי . לפי מה שקראתי במקרה של לחץ דם גבוהה במח ונימי דם שהתפוצצו הטיפול הוא סמוך לארוע . כלומר מה יש לעשות עשר שנים אחרי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשקול את מה ששקלו כבר ? - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    12/10/2014

לאבחן, להיות בטוחים באתיולגיה ולטפל לפי המטרות והמיגבלות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו