שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    פיזדץ
    09/10/2014

או יותר נכון כמה שאלות.

לא משנה כמה אני חושב על זה..
    אני לא מצליח להבין דבר אחד.בעצם אני לא מבין שום דבר כבר בנוגע לפסיכיאטריה.

אתם הפסיכיאטרים פשוט עשיתם לעצמכם שם רע.אין מקצוע אחד ברפואה כולה שאני מתעב פרט לפסיכיאטריה.אתם מביישים את הרפואה.

והנה למה.

קודם אתם מלאים בתאוריות לגבי מקורן של הבעיות הנפשיות ואין לכם עובדה אחת לגבי מקורן.

אתם לא מבצעים בדיקה מעבדה לאבחון הבעיות הנפשיות.שזה פשוט אבסורד לתת לאדם כדורים לתקופות ארוכות מבלי לבדוק באופן מדעי אם הוא בכלל צריך אותם.
    ראיון מילולי אינו עדות לחוסר איזון כימי במוח.

כיום אתם נותנים כדורים אנטי פסיכוטיים לכל בעיה נפשית.או סי די,חרדה.
    מה זה?אני לא מבין!כתוב במפורש בעלון שהיא מיועדת לסכיזופרניה.

לא כתוב בעלון בשום מקום שזה ניתן לחרדה או משהו אחר.

אז מאיפה החוצפה לרשום את זה לאדם בלי בעיה פסיכוטית.

אתם לא כימאים,אתם לא יצרתם את התרופה.אתם לא מדענים שחוקרים ומכינים את התרופות.

יש תרופה לאו סי די,יש תרופה לחרדה,יש תרופה לסכיזופרניה.
    תעבדו כמו שצריך.

אוייש מה אני בכלל מנסה להוכיח...תמשיכו לעשות כסף על חשבון אנשים שסובלים מנוולים.בסופו של דבר תענשו על כך ובגדול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• בסופו של דבר אתה דובר אמת

111
    09/10/2014

העסק הזה זה עסק שהביאו לארץ מארצות הברית,כל האבחנות וכל השמות זה במקור מאנגלית,לדעתי זה לא מתאים למנטליות שלנו,והרבה אנשים יכולים לטעות ולהתבלבל ולנסות תכדורים האלה בתקווה שיעזרו להם,והרבה מאד פעמים זה עושה את ההפך, אחי יש עוד הרבה שנפלו,גם אני ביניהם,האישיות שלי כמעט ונמחקה מהכדורים האלה,זה פשוט חוסם כל מיני דברים במוח וגם חוסם תבן אדם מלהרגיש באמת את מה שהוא צריך להרגיש ולהיות מי שהוא!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשמע..

פיזדץ
    10/10/2014

אני לא יודע אם זה מוחק אישיות או לא.
    אין לי שום דרך להוכיח כלום.

אני רק יודע בוודאות מס' דברים.

1.הכדורים ניתנים באופן קל מידי,אבל ממש ממש קל מידי.
    2.רופאי משפחה לא צריכים להיות רשאים לרשום תרופות פסיכיאטריות.
    3.המשחקים הללו עם החלפת כדורים כי כביכול צריך להתאים את הכדור למטופל חייבים להיפסק.

מה זה המשחקים האלה בחיאת רבאק.

הפסיכיאטריה קיימת שנים ועד היום אין שום כלי מדעי לאבחון אף "מחלה".

אומרים ש MRI שמראה סכיזופרניה.וואלה?באמת?אז תשלחו את הבן אדם לבדיקה כדי לוודא זאת מבחינה מדעית.

אין פשוט בושה וחרפה.

אני משתגע מהתחום הזה.

אני רוצה לספר לכם סיפור.

אני מכיר מישהו שהתחיל לפחד מאוד מהמוות לאחר שמישהו קרוב אליו מת.
    אז הוא קיבל חרדה.
    אז הביאו לו ציפרלקס מינון קטן.הוא אומר שזה עוזר.אבל איך בדיוק?

בכך שכל פעם שיש לו מחשבה על מוות אז הכדור מזהה זאת ומוריד את החרדה?
    לא נראה לי..הכדור מקהה את החרדה באופן כללי.גם כשהחרדה הינה חיונית.
    ולך תדע מה עוד זה עושה..לא סתם ככה אנשים משמינים מהכדורים הללו.זה גם משפיע על המטבוליזם.ובסתר על עוד דברים בגוף.

אתם מתערבים במערכות במוח שאין לכם מושג מה ההשפעה האמיתית.

אתם לא רופאים אלא רוצחים.

אני בעד להעיף את הפסיכיאטריה לעזעזל.

להשתמש בעיקר בטיפולים בדיבור ומעשים.

תקראו לזה פסיכואנליזה,פסיכותרפיה,פסיכולוגיה,פסיכוחוייכו.

פסיכיאטריה הינה הרסנית נקודה.

מזל שישנם גופים ופסיכיאטרים בודדים שהבינו מה נעשה ויצאו נגד הפסיכיאטריה עצמה.לאותם גופים יש לי כבוד עצום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פילוסופיה - סלקציה טבעית ...

ד``ר יונתן דוידאור
    12/10/2014

המטרה של הפורום זה מתן מידע, המקום לא מהווה פורום פילוסופי.אך הפעם בלבד התייחס.

רק חומר חשיבה, תנסה להסביר את דבריך למשפחות 500 המתאבדים בשנה ואלפים שמנסים להתאבד בשנה.

לא מאחל לך ולאף אחד אחר , לראות בן משפחה, עושה את צרכיו במקומות ציבוריים, מאונן כדי להפרות את העולם בצדיקים בכיכר העיר, אדם שהולך במדבר 4 ימים ללא שתיה, כי אלוהים אמר לו וכמעט מת, או אולי מקרה של אדם במצב פסיכוטי שפשוט כרת לאחיו את הראש והמשיך לעשן עד שהמשטרה הגיע ...

אולי יותר נכן להיצמד לסלקציה הטבעית, אנשים שלא שורדים וסובלים את החיים לאפשר להם למות .. כמו בתרבויות מסויימות..
    ( גם ביהדות - מי שמתאבד נקבר מחוץ לגדר ... מעניין , גם סוג של סלקציה)

לצערי, לפי כל התחזיות, הכיוון הכללי בעולם, יותר דיכאון קשה ומגבלות, פגיעה תפקודית, אובדנות וגם מקרה רצח ( כגון מה שהיה עם האב שרצח ילדים ועוד..)

שוב זה נושא פילוסופי , אתי , משפטי ורפואי...

עובדתי : הפסיכיאטריה עוזרת לרבים ומצילה חיי אדם רבים מאוד.
    טיפול פסיכיאטרי מוקדם יכול לשנות באופן משמעותי את איכות החיים ולמנוע סבל רב, למטופל, לסובבים , במיוחד משפחתו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי יש מה להגיד

שמוליק
    18/10/2014

שלום לכולם.

אני חושב שהסיפור שלי די ידוע: עברתי ארבעה אישפוזים, שלושה מהם היו כפויים. היה היה לי סבל רב מתופעות הלוואי של התרופות ובעיקר מהתרופות האנטי-פסיכוטיות, וממש רציתי לסיים את החיים בגלל הסבל הנוראי הזה. בסוף הפסקתי את הטיפול התרופתי על דעת עצמי ובניגוד להמלצת הרופאה המטפלת, וזה היה צעד נכון.

גם לי יש הרבה ביקורת על הפסיכיאטריה, ואני בהחלט בעד ביקורת עניניית, ואפרט נקודות עיקריות:

על פי הגישה הרווחת של הפסיכיאטריה, ישנם ארבעה מרכיבים לבעיות הנפשיות: אורגני (בעיות רפואיות "רגילות"), פסיכולוג, סביבתי, וביולוגי (חוסר איזון כימי במוח).

לדעתי האישית, וכתבתי אותה אין ספור פעמים בפורום הזה, המרכיב הביולוגי הוא תוצר של שאר המרכיבים ולא מדובר בבעייה שעומדת בפני עצמה. אכן אין שום הוכחות לכאן או לכאן.

הרבה פעמים מסבירים את תופעות הלוואי של התרופות כ"סימפטומים שליליים של המחלה". יש דבר כזה, וישנם חולים שאינם מטופלים תרופתית וסובלים מכך, אך בדרך כלל זה ההסבר לתופעות כגון עייפות וקשיי תיפקוד, ולא אומרים שזה יכול להיות תופעות לוואי של התרופות.

בבתי החולים, טוחנים למטופלים את השכל בדבר הנחיצות של התרופות, ומשכנעים אותם ששבוע בלי תרופות, והם ימצאו את עצמם שוב במצב פסיכוטי. אף אחד לא אומר שניתן ע"י טיפול המתמקד במרכיב הריגשי להגיע למצב שבו לא יהיה צורך בתרופות.

עם זאת, ישנם מטופלים שבאמת עדיף לתת להם תרופות, כפי שד"ר דוידאור כתב.

בנוסף לכך, ישנם הרבה מאוד מטופלים שמאוד רוצים תרופות ובמיוחד מטופלים שמאוכזבים מטיפול פסיכולוגי שלא כך כך הצליח.

אני בעד ביקורת עניינית, וד"ר דוידאור ובכלל הרופאים של הפורום אינם מטרה נכונה של הביקורת הזו, כיון שהם גם מטפלים בשיחות. כדאי להיכנס לאתר של ד"ר דוידאור ולראות מה דעתו על הטיפול בשיחות לפני שסתם מאשימים. הוא כותב במפורשות שטיפול בשיחות הוא הטיפול הטוב והנכון לטווח הרחוק, והוא בהחלט יכול להביא למצב שבו לא יהיה צורך בתרופות על תופעות הלוואי שלהן.

כל טוב,
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו