גמילה מרסיטל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מרסיטל
    שי
    12/10/2014

היי, אני לוקחת רסיטל כבר בערך 5 שנים. לפני כחודש החלטתי שאני רוצה להיגמל מהתרופה ועברתי לחצי כדור ביום. היו ימים ששכחתי לקחת וזה עבר בסדר גמור. דווקא עכשיו (אחרי קצת יותר מחודש), כשחשבתי שהגוף שלי התרגל לזה, אני לא יכולה לעבור יום בלי לקחת לפחות חצי כדור. אני עצבנית, חסרת סבלנות, לא ישנה טוב, יש לי צמרמורות ואני סובלת מרעידות.
    אני מתכננת להיכנס להיריון בקרוב ולכן היה חשוב לי לעשות את הגמילה.
    האם זה הגיוני שאחרי קצת יותר מחודש שאני לוקחת גג חצי כדור אני עדיין לא יכולה להפסיק? האם להיכנע לצורך לקחת אותו או לסבול ולחכות שזה יעבור?
    לא יודעת אם זה קשור לעניין אבל אני לוקחת גם קלונקס.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מרסיטל

הוספת תגובה

• הכי טוב - להתייעץ עם הרופא המטפל

שמוליק
    18/10/2014

שלום שי.

כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל. לא צריך לראות את הרופא כאיזה סוכן סמוי של חברות התרופות, ואם ישנה הרגשה כזו, אז צריך להחליף רופא לרופא אחר שאת מרגישה שאת יכולה לתת בו אמון.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמילה מרסיטל - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    27/10/2014

יש לברר האם נכון להפסיק.
    יש לישקול סרנדה כתחליף, הכי בטוח בהריון.
    יש לפנות לבדיקה פסיכיאטרית, יש לברר מצב קליני עכשווי,
    לברר מה המטרות ומה תוכנית הטיפול..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו