מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובהבוקר טוב13/10/2014
הכרתי בחור והסתכלתי לו בדברים וראיתי שהוא לוקח תרופה בשם אסטו 10 .קצת נבהלתי האם מדובר בחרדות דיכאון או בזכיזופרניה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך,
לירון13/10/20141. קודם כל למה חיטטת לו בדברים?
2. לא זה לא לסכיזופרניה.
וגם אם הייתה לו סכיזופרניה ( אני משערת שלא) האם זה פוסל אותו כבן זוג?
ואם לך הייתה סכיזופרניה.....?
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל את צודקת
בוקר טוב13/10/2014לא הייתי צריכה להסתכל לו בדברים למרות שלפני שהוא הלך אמרתי לו שיש סביר גבוה שאחטט לו בדברים. כך שאולי הוא רצה שאגלה.
2.דבר שני אני חושבת שכן אני צריכה לדעת אם אדם חולה בסכיזופרניה זה לא עושה אותו טוב יותר או פחות טוב. אבל כשבאים להקים משפחה צריך לדעת דברים כאלה וזה לא יפה להסתיר דברים כאלה צריך לתת לבן זוג להחליט . ולהראות לו את הצדדים גם הפחות נחמדים.
אשמח לדעת האם זה קשור לחרדה חברתית? או לדכאון או שלפי מה שהסתכלתי זה גם וגם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה שלא תשאלי אותו?.
לירון15/10/2014הדבר יקשר ביניכם אף יותר.
תשאלי בדרך איכפתית ומבינה, אני בטוחה שהוא יספר לך.
בהצלחה: )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדעה אישית
שמוליק18/10/2014שלום לך.
אני חושב שרובם מעדיפים לספר על כך אחרי שהקשר נהיה רציני, ולא מייד על ההתחלה.
עם זאת, ישנם מטופלים שמעדיפים לספר על כל מייד, ואע"פ שמזווית ראייה של מטופלים זה נראה חריג ומוזר, יש בדרך הזו יתרונות.
מי שמספר על כך מייד ירגיש ממיד אמפתיה מצד בן הזוג הפוטנצאילי.
אני מסכים איתך שצריך לספר על כך, אך כיון שעל פי הנורמה החברתית, ניתן לספר על כך מאוחר יותר, אז לא ניתן להאשים ברמאות את מי שמעדיף לספר על כך מאוחר יותר.
אף על פי כן, במקרים שבהם ישנה התעניינות מוקדמת יותר ומבקשים מידע על בעיות נפשיות - צריך לספר על כך מייד או לסיים את הקשר.
כל טוב ובהצלחה במציאת בן זוג (בין אם זה הוא ובין אם לא).
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור27/10/2014נוגד חרדה ודיכאון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)