שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    בוקר טוב
    13/10/2014

הכרתי בחור והסתכלתי לו בדברים וראיתי שהוא לוקח תרופה בשם אסטו 10 .קצת נבהלתי האם מדובר בחרדות דיכאון או בזכיזופרניה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• שלום לך,

לירון
    13/10/2014

1. קודם כל למה חיטטת לו בדברים?
    2. לא זה לא לסכיזופרניה.
    וגם אם הייתה לו סכיזופרניה ( אני משערת שלא) האם זה פוסל אותו כבן זוג?

ואם לך הייתה סכיזופרניה.....?

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל את צודקת

בוקר טוב
    13/10/2014

לא הייתי צריכה להסתכל לו בדברים למרות שלפני שהוא הלך אמרתי לו שיש סביר גבוה שאחטט לו בדברים. כך שאולי הוא רצה שאגלה.
    2.דבר שני אני חושבת שכן אני צריכה לדעת אם אדם חולה בסכיזופרניה זה לא עושה אותו טוב יותר או פחות טוב. אבל כשבאים להקים משפחה צריך לדעת דברים כאלה וזה לא יפה להסתיר דברים כאלה צריך לתת לבן זוג להחליט . ולהראות לו את הצדדים גם הפחות נחמדים.

אשמח לדעת האם זה קשור לחרדה חברתית? או לדכאון או שלפי מה שהסתכלתי זה גם וגם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה שלא תשאלי אותו?.

לירון
    15/10/2014

הדבר יקשר ביניכם אף יותר.

תשאלי בדרך איכפתית ומבינה, אני בטוחה שהוא יספר לך.

בהצלחה: )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דעה אישית

שמוליק
    18/10/2014

שלום לך.

אני חושב שרובם מעדיפים לספר על כך אחרי שהקשר נהיה רציני, ולא מייד על ההתחלה.

עם זאת, ישנם מטופלים שמעדיפים לספר על כל מייד, ואע"פ שמזווית ראייה של מטופלים זה נראה חריג ומוזר, יש בדרך הזו יתרונות.

מי שמספר על כך מייד ירגיש ממיד אמפתיה מצד בן הזוג הפוטנצאילי.

אני מסכים איתך שצריך לספר על כך, אך כיון שעל פי הנורמה החברתית, ניתן לספר על כך מאוחר יותר, אז לא ניתן להאשים ברמאות את מי שמעדיף לספר על כך מאוחר יותר.

אף על פי כן, במקרים שבהם ישנה התעניינות מוקדמת יותר ומבקשים מידע על בעיות נפשיות - צריך לספר על כך מייד או לסיים את הקשר.

כל טוב ובהצלחה במציאת בן זוג (בין אם זה הוא ובין אם לא).
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    27/10/2014

נוגד חרדה ודיכאון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו