מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבעיה ...אנונימי21/10/2014
שלום לכולם , אני אשאר בעילום שם בשלב זה , אני בן 31 בקרוב סובל הפרעת אישיות גבולית, מובטל מטופל בויפאקס 75 , הבעיה שלי היא כזאת אני לא סובל אנשים בערך כמו שאני לא סובל את המדינה, הרבה זמן אני מרגיש שפשוט בא לי לפגוע באנשים במילים עדינות . המחשבות האלה המון אצלי מה עושים מלבד לבלוס כדורים כמו ויפקס או קלונקס במצבים של עצבים רציינים.
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופציות
מתי21/10/2014ללכת להוציא "צעקות " דרך אגרוף אימון ספורט .
ללכת ליער ולצעוק כוס אומק העולם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יעזור לצעוק
אנונימי21/10/2014לא עוזרים כדורים פסיכיאטרים אז צעקות יעזרו...
המחשבות יותר על מוות בעזרת פיגוע , יומרי נפץ , אקדחים .זה הרבה יותר מסובך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מתי21/10/2014לנסות חשבת במקום לחשוב על מה העולם רוצה ממני . וצעקות בגרשיים זה להתפרק במכות על שק .
לא יודע אם זה פתרון סתם אצעתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך לבדוק מאיפה זה בא
שמוליק22/10/2014שלום.
עצם העובדה שאתה לא עושה מעשים כאלה, זה מעיד על איזו יציבות; ברור לך שסתם כך אין לפגוע באנשים שלא עשו לך כלום.
אני מניח שזה בא מתוצאה שמישהו פגע בך(או אפילו הרבה אנשים), ושאר העולם שרואה ושותק - גם עליו מוטלת האשמה.
אפשר לנסות לבדוק מי הם בדיוק האנשים הספציפיים האלה שפגעו בך, או ששתיקתם מעוררת את הרצון לנקום, ולבחון כיצד ניתן להתפייס איתם או לפגוע בהם בדרכים לגיטימיות.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)