מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא נהנה מסתם לעשות דבריםמתי23/10/2014
אני עברתי פסיכוזה עקב סמים . כבר שנים אחרי . עובד . שוכר לבד דירה .
מאז ומעולם שאני זוכר אני לא נהנה מדברים כלומר לפני כמה שנים הייתי יושב שלוש שעות ושומע דיסק בריפיט ולא מפנים כלום כלומר לא זוכר קטעים מהשיר .
היום אני מתמודד דרך נגינה שמאוד מהנה מהתהליך ואני די טוב בזה .
אני חושב שהבעיה מהחוסר נהנתנות מדברים קשורה ל"אני " . לפעמים אני מרגיש את עצמי יןתר טוב מאחרים ,לא אכפת לי להשפיל את עצמי בשביל להגיעלמשהו שנראה לי למטרה טובה . אם הוא לא מקובל ,אין לזה משמעות בעיני .
ה"אני" שלי ---- מה לדעתכם צריך לעשות כדי לגבש אישיות יציבה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
אלי23/10/2014גם אני עברתי פסיכוזה כתוצאה מסמים. התקף שנמשך חצי שנה בגלל אקסטזי
לצערי לא כל כך הבנתי את השאלה שלך
אולי כדאי לך לדבר עם מישהו מקצועי
אתה אומר שאתה לא נהנה מדברים כבר שנים אבל אומר גם שאתה מנגן ונהנה מזה וגם טוב בזה.
מעניין אותי לדעת כמה זמן נמשכה הפסיכוזה שלך והאם אתה לוקח תרופות גם היום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
מתי23/10/2014אצלי זה היה סמים יותר קשים לסד וכדומה . זה היה לפני עשר שנים . איבדתי מיומנויות חברתיות . תעסוקיות וכו . ולקח לי 5שנים להחזיר לעצמי את הבטחון .
היום אני לוקח מינון מינימלי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי גבר. תודה על התשובה
אלי23/10/2014מה בעצם הבעיה שלך היום?
אתה לא נהנה מדברים?
אתה אומר שלקח 5 שנים אבל חזר לך הביטחון.. זה נשמע הרבה זמן אבל לפחות חזר.
יש לך פלאש בקים מהטריפים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מתי23/10/2014הבעיה עפי הגדרה היא כרונית (לא נכנס לזה ) התרופות אנטי פסיכוטי . אני איבדתי את עצמי אז כל האשיות שלי התאדה (בהגזמה ) . נכון הגיד שחוויתי שנים של סבל כאב והרבה תסכול יאוש . בראייה לאחור אני יכול להגיד שההתפרצות אולי באה מאישיות חלשה שהייתה/יש לי ,עוד לפני הפסיכוזה ....
כלומר הייתי מן טיפוס שחולם עלדה ואה אבל לא עושה דברים מעבר למגבלות . אמנות למשל .
היום אני למרות הקשיים שעברתי יותר כמה עם עצמי ,עם מה שאני מגדיר כאני .
בגדול היה "טוב " לעבור את זה בגיל צעיר .
כל יום הוא חדש וכל יום מתמודדים עם משהו מעבר ליכולות .
הכל לטובה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאחל לך הצלחה
שמוליק25/10/2014שלום.
אין תשובה, ואני לא התנסיתי בסמים, ולכן אין לי יותר מדיי מה להגיד.
אני חושב שעצם זה שלקחת את עצמך בידיים, ולא התייאשת - זה חשוב מאוד, ואני מאמין שבסופו של דבר יהי טוב יותר והמצב יילך וישתפר.
שיהיה בהצלחה.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאף פעם לא מאוחר להתנסות שמוליק
אלי28/10/2014הכל בצחוק. לא לעשות שטויות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבהתי
שמוליק29/10/2014אלי, אהבתי את הבדיחה :-)
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נהנה מסתם לעשות דברים - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור29/10/2014בירור קליני, התרשמות אבחנתית.
לישקול טיפול, במיוחד מומלץ טיפול פסיכולוגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר
מתי29/10/2014דר עם כל הכבוד יש אנשים שכבר עברו את כל התהליכים הקליניים האלה ,ובמקום אחר היום .
למה לי לעשות בירור ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור29/10/2014בירור קליני לשלול תהליך נפשי לא מזוהה, פיספוס יכול להוביל לסיבוך מיותר.
אם היה בירור קליני, הטיפול אמור להיות על פי ההתרמות והמלצת הרופא הבודק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)