טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, תחילה אציין שאני מניקה הנקה מלאה תינוק בן 5 חד.. לאחרונה אני חשה התקפי חרדה בתדירות גבוהה שזה כבר משפיע לרעה על חיי. הייתי שמחה לקבל טיפול תרופתי אך לשמור על ההנקה... האם ניתן? תודה ענבל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני מניח שהדברים תלויים בכל מטופל באופן אינדבידואלי, ויכול להיות שינן מטופלות שיכולות להניק ומטופלות שלא, והדברים גם משתנים מתרופה לתרופה. לכן הכי טוב לבדוק את העניין מול רופא שמכיר אותך ויוכל לתת עצה מותאמת אישית.
יכול להיות שגם תהיה המלצה על טיפול פסיכולוגי ללא תרופות...
כל טוב, שמוליק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד