מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאון עקב פטירת אמיחיה מהצפון26/10/2014
לפני חצי שנה נפטרה אמי בגיל 85 לאחר סבל רב אני בת יחידה ללא אחים ואחיות ואבי קשיש בבית אבות. לפני כשנתיים וחצי נפטרה אחותה של אמי שהיו לנו יחסי אם-בת שאין דברים כאלה בעולם. הכאב על מותה גם מוטט אותי. ישנם ימים שאיני רוצה דבר אלא שיניחו לי להיות לבד ופשוט לבכות ולבכות. אני בוכה יום יומיים וזה עובר עד הפעם הבאה. ישנה עוד תופעה, אני נכנסת ליוטיוב ושומעת שירים בשפת אמי שנהגה לשיר לי בילדות ואז אני פשוט מ-ת-ר-ס-ק-ת מבכי. מה עלי לעשות במצבים מעין אלה. אציין שאף פעם לא עברו בראשי מחשבות אובדניות, פשוט איני נהנית מדבר. תודה על עזרתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
שמוליק26/10/2014שלום חיה.
קודם כל, תנחומיי על מות אימך.
בכי מתוך כאב על אובדן של קרוב משפחה הוא לגיטימי.
גם הרצון להיות לבד ולבכות הוא לגיטימי.
אם כל מה שצריך זה לגיטימציה - אז הריהי לפנייך.
אם ישנה הרגשה של סבל חריג - אז יש מקום לחשוב על פנייה לאיש מקצוע.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיכאון עקב פטירת אמי - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור27/10/2014יש צורך בדיקה, לנסות להגיע להתרשמות אבחנתית ולהחליט.
בדר'כ שילוב תרופות + שיחות מאוד יעילים בהפרעות הסתגלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאבד אנשים יקרים זה מאוד קשה
אלי28/10/2014שלא תדעי עוד צער קודם כל.. לדבר עם מישהו מקצועי יכול מאוד לעזור למרות שזה תהליך איטי לפעמים ומאוד יקר ומסורבל .
אפשר גם לדבר עם אנשים קרובים.
את כותבת שלפעמים בא לך רק שיניחו לך ויעזבו אותך לנפשך.. אני חושב שדווקא להיות עסוקה יעזור לך יותר תשתדלי להיות עם אנשים שאת אוהבת ולדבר
הזמן הוא הרופא הכי טוב ועם הזמן הדברים ישתנו לטובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)