אנפרניל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנפרניל
    פוצי
    21/04/2008

שלום
    אני משתמש ב"אנפרניל" מעל 15 שנה כרגע על מינון 100 מ"ג !
    לפני חצי שנה עקב בעיות של כנראה אלימות מתוך שנת חלום (מכות לאישתי) קיבלתי הצעה לקחת "אנפרניל" בבוקר כי לקחתי כל השנים לפני השינה !
    אני יכול להיות כמעט משוכנע שבערך מאז יש לי כמו חוסר פעימה בלב שנרגע בשעות אחה"צ ערב .
    השאלה שלי האם יכולות להופיע "הפרעות קצב" גם אחרי שנים של לקיחה ?
    האם יכול להיות שהיו תמיד רק זה היה מתוך שינה בלי שידעתי בעצם ?
    היום עשיתי דילוג על "אנפרניל" ולא היתה לי אפילו פעם אחת בעיית פעימה.(אולי זה מיקרי)
    אני לוקח כדור אחד (75 s.r ) והשני רגיל ,אולי הרגיל מתפרק מהר וכדאי אולי לחתוך 75 נוסף (s.r ) לשניים שההשפעה תיהיה לכל היממה? (המינון יהיה 112.5 מ"ג) ???
    א.ק.ג שלי תקינים !!!לא עשיתי תוך כדי חוסר הפעימה ! (כמו כן נאמר לי שזה לא נדיר ולא מסוכן)
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנפרניל

הוספת תגובה

• שובה לפוצי

ד''ר ערן ואדים הראל
    23/04/2008

לא ציינת את גילך אך הופעה של פעימות מוקדמות ממקור חדרי (שלעיתים נחוות כעיכוב פעימה) היא תופעה שכיחה בגיל מתקדם. אנאפרניל יכול לגרום להפרעות קצב ועל כן יש לפנות לרופא המשפחה ולבצע ברור בעניין. במידה ואכן התופעה אינה מסוכנת אין מניעה מלהמשיך בטיפול. יכול להיות שהתופעה מפריעה לך מתוך חרדה שהדבר עלול להיות מסוכן. במידה ותשתכנע כי התופעה אינה מסוכנת תחושת החסרת הפעימה לא תפריע לך. לדעתי מעבר אך ורק ל- SR לא תפתור זאת אך אולי שווה לנסות בייעוץ הרופא המטפל.
    בברכה,
    דר' הראל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו