מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדותאנונימית31/10/2014
שלום רב,
בן זוגי לשעבר בן 21 , לא מסוגל לבוא אלי להכיר את המשפחה כבר שלוש שנים, הוא טוען לדבריו שזה סבל בשבילו, ושהוא חוטף חרדה חברתית לא מוסברת.
יש לציין שהוא בן אדם חברותי, ויש לו חברים קרובים. אך בעבר שלו עם משפחתו לא היו לו יחסים טובים איתם, והוא היה די מנותק מהם
אני חייבת לציין שרוב הזמן הוא מגדיר את עצמו כעצוב.
הוא כרגע לא רואה בזה בעיה, וטוען שהוא לא יודע מתי זה יסתדר לו. הוא טוען שהוא אוהב פרטיות וכשאנחנו לא ביחד הוא לא צריך להיכנס לפחדים ולחרדות כדי לבוא אליי הביתה. מצד שני הוא גם אומר דברים נוספים שנשמעים לגיטימיים כמו לחץ, ומביך. הוא טוען שלהכיר משפחה זה לא כיף לו ושהוא לא מתחבר.
הוא לא חושב שיש צורך להכיר כלל את המשפחות. הוא חושב שלהכיר משפחה "יתערבו, ירכלו, ויבחנו אותו" הוא ממש לא מסוגל. אני אשמח לקבל ממך חוות דעת מה לדעתך הבעיה שלו? וממה הוא סובל
לבתים של חברים הוא מגיע. רק עם בת זוג יש בעיה.
האם זה רק מפאת גילו הצעיר, או שבאמת קיימת כאן בעיה שמחייבת טיפול?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי גם אני סובל מבעיה דומה לשלו
אלי02/11/2014יש לי חברה כבר שנה והיא לוחצת עליי להכיר את המשפחה שלה ואני פשוט מתבייש מאחותה למשל אני לא מתבייש אבל מההורים שלה מאוד מתבייש.
זה נוגע אני חושב לביטחון עצמי וערך עצמי.
אם היה לי ביטחון גבוה יותר והייתי גאה בעצמי לא הייתי מתבייש מהוריה
אבל אני מרגיש כאילו אין לי מה למכור להם והם יהיו מאוכזבים.
אני סובל מבעיה שנקראת חרדה חברתית.
לבעיה יש טיפול מאוד מומלץ קוגנטיבי התנהגותי בקבוצה הטיפול ניתו בחינם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדות - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור04/11/2014לא ניתן לקבוע מה הבעיה.. ייתכן הרבה סיבות ולא כולם קשורים להפרעות נפשיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)