מאניה דיספורית שאלה לדר' יונתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאניה דיספורית שאלה לדר' יונתן
    נועה
    02/11/2014

מה הכוונה מאניה דיספורית לעומת אופורית כאשר מדובר בזייבאן האם העצבנות שמוחרפת ניתנת לריסון במשהו נוסף או שעוברת עם הזמן, גם כך הוא עצבני מה עושים הוא לוקח גם 10 אריפלי? תודה לדר' דוידור על תכניות הרדיו המעשירות ומפזרות כל עמימות בנושא רגיש זה תודה גם לשמוליק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מאניה דיספורית שאלה לדר' יונתן - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    04/11/2014

כאשר משתמשים בדיספוריה, הכוונה מצב רוח צחוץ לנורמה, אנשי מקצוע רבים משתמשים במונח לתאר - מצב רוח עם גוון רגזני.
    ארייפלי( אביליפי) בתחילת הטיפול יכול להיות מלווה ברגזנות ואי שקט ( אקטיבציה), וכן לפעמים מינון נמוך טוב בהרבה ממינון גבוהה, אך לא פשוט לאזן איתו בחלק מהמטופלים.
    תודה לגבי השידור, יום ג' הבא שידור נוסף, הקלטות שידורי רדיו, וכן טלוויזיה, זמינות חינם באתר האינטרנט שלי.

בברכה

יונתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקלטות תכניות אישור המבצע

נועה
    06/11/2014

האם מותר לי להעביר לדיסקוןקי הקלטות שלך ולהשמיע למטופלים שלי בתחום הרפואה הסינית, אינני מעוניינת להסתבך עם החוק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקלטות תכניות אישור המבצע - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    06/11/2014

בהחלט כן..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו