מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני רק שאלה בבקשהדנית03/11/2014
אני סובלת מאו סידי .בקופה בסופר אני תמיד שמה את הדברים שלי בשקיות כי הכל לא נקי .היה לי מוצר עטוף בניילון ועל הניילון המדבקה של הברקוד והמחיר. בנוסף שמתי שקית של הסופר עם ידיות ועוד שקית. הקופאית ניסתה להעביר את המוצר עם השקיות לא הצליחה וקרעה את השקית מהאמצע וקרעה שלושה שקיות של הסופר כי לא עבר הברקוד השקיות הפריעו .עד שהגיעה לשקית עם הניילון שבו מודבק הברקוד. הכעס שלי שנכון שאני היתי צריכה להוציא את השקיות ולהשאיר רק את השקית הניילון עם הברקוד .אבל היא היתה צריכה להוציא את השקית ולא לקרוע . תודה מראש אגב יש דברים קטנים שגם מרגיזים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך בקצרה
דנית03/11/2014אני מרגישה שהקופאית זילזלה בי האם זה נכון? למרות שהיתי צריכה להשאיר לה רק את השקית עם הברקוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינני חושב שהיא זלזלה בך
שמוליק03/11/2014שלום דנית.
אני מניח שהקופאית בסך הכל רצתה לעשות את העבודה שלה ולא יותר מזה.
מדובר בתופעה שחורגת מהנורמה, השאלה היא האם זה גורם לך סבל ועד כמה.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר יונתן המשך אני רק שאלה
דנית04/11/2014תודה לשמוליק אבל אבקש גם את דעתו של הדר .תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר יונתן המשך אני רק שאלה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור06/11/2014OCD - מחשבה טורדנית
לא הגיונית, החוזרת שוב ושוב , גורמת לסבל רב, גוזלת זמן רב ופעמים רבות מלווה בכפייתיות, פעולה שמטרתה לנטרל.
מציע בדיקה מקצועית וטיפול לפי הצורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך אני רק שאלה דר לא הבנתי
דנית06/11/2014תוכל להסביר יותר בפירוט לגבי שיחות אני יודעת שאני צריכה כלומר בקטע הזה אני לא נורמלי שהתרגזתי מהקופאית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנסה להסביר
שמוליק06/11/2014שלום דנית.
הבנתי מתגובה קודמת שלך, שאת מעדיפה את התשובה של הרופא.
אין שום צל של ספק שלרופאים יש הרבה יותר ידע וניסיון ממני.
התגובה של הרופא הייתה די קצרה, ונראה לי שבגלל זה הדברים לא הובנו, ולכן אנסה להסביר אותם.
השאלה האם ההתרגזות על הקופאית היא נורמלית או לא, והאם ניתן להסיק מכך שאת נורמלית או לא היא שאלה חשובה, אבל ישנו מרכיב נוסף שצריך לקחת בחשבון.
השאלה היא האם ההתנהגות הזו גורמת לך סבל. התנהגות החורגת מהנורמות שאיננה גורמת סבל איננה מצריכה טיפול.
הסבל הוא זה שגורם ללכת לטיפול. כשיש סבל המתבטא בכאב הולכים לרופא. בדרך כלל הולכים קודם כל לרופא המשפחה. בדיוק על פי אותו עיקרון, כשיש סבל נפשי, אז הולכים לטפל, והשאלה האם התנהגות כזו או אחרת היא נורמלית או לא היא משנית בחשיבותה לעומת שאלת הסבל.
ישנה סטיגמה חברתית שהיא מאוד מזיקה שאומרת שמי שהולך לטיפול הוא "דפוק" ו"לא נורמלי", ועוד כל מיני כינויים, ולכן הרבה אנשים נמנעים בשל כך מללכת לטיפול וסובלים. לא צריך בשל כך להימנע מטיפול; ההימנעות מטיפול רק תחריף את הסבל.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשמוליק היקר
דנית06/11/2014אז כחה אם אני לא מגיבה בחזרה זה גורם לי סבל.ולא הבנתי כלום מהדר.תודה .אגב אפשר את האימיל שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולגבי המשפט לנטרל תוכל להסביר יותר
דנית07/11/2014תודה עלי לצין שאני לא סובלת אם אני מחזירה תגובה הבעיה היא שאני לא תמיד יודעת איך מגיבים ולא יוצאת פריארית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שמוליק09/11/2014שלום דנית.
השאלה איך להגיב על סיטואציות כאלו, היא שאלה שתלוייה בכל אחד באופן אישי. הדברים גם נכונים כיצד צריך להגיב אם מישהו עוקף אותך בתור. זו צריכה להיות תגובה שמצד אחד לא תוציא אותך פרייארית ומצד שני שלא תסבך אותך.
לא ממש ברור לי למה בדיוק התכוון הרופא כשהוא כתב "לנטרל".
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר שלום
דנית10/11/2014לא הבנתי את התשובה .האם זה נימוסי לקרוע את השקית באמצע השקית? אפשר להוציא את השקית.בנוסף אם האיש שאחרי בתור מניח את המוצרים שלו על המוצרים שלי זה גם מאוד מרגיז אותי איך להעיר והאם להעיר זה נורמלי בסיטואציה זו. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר שאלה המשך הקופית קרעה את השקית
דנית12/11/2014תוכל להסביר יותר בפירוט לגבי שיחות אני יודעת שאני צריכה כלומר בקטע הזה אני לא נורמלי שהתרגזתי מהקופאית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך אני רק שאלה
דנית06/11/2014בהזדמנות זו אני גם מתרגזת שמישהו אחרי בתור ואני עוד לא התחלתי חשבון,מניח את הדברים שלו על המוצרים שלי במסוע? דר בבקשה כרגע אין לי אפשרות לשיחות .רק בבקשה תגיד לי האם זו הפרעה שלי ? אנא ענה לי גם בקשר לקופאית עם השקיות שהיא קרעה את השקיות במקום להוציא את השקיות,גם לגבי ענין שאדם שעמד אחרי בתור לקופאית ומניח את המוצרים שלו על המוצרים שלי במסוע .תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר יונתן אני מאשרת למסור את המיל
דנית10/11/2014שלי לשמוליק תודה שמוליק אנא כתוב לי אני רוצה לשאול אותך משהו תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)