טיפול בדיכאון ממושך ומחמיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בדיכאון ממושך ומחמיר
    yuval
    04/11/2014

היי יונתן. בתקופה האחרונה אני מרגישה במשבר ללא מוצא. אני כבר לא נהנת מפעילויות שעשיתי בעבר, התרחקתי מהחברים שלי, אני מכונסת בעצמי ומרגישה בודדה. כל זה גורם לי למחשבות שליליות על עצמי ועל תחושת חוסר ערך עצמי וחוסר תקווה שיש פתרון. מדובר על כחצי שנה. עד עכשיו חיכיתי שזה יעבור מעצמו אבל לא רק שדבר לא השתנה, אלא זה רק החמיר וזה מונע ממני לתפקד. זה הגיע למצב שאני ממש סובלת מזה ואני מבינה שאני חייבת לקבל עזרה אבל אני לא יודעת לאן לפנות, אודה לך מאוד אם תוכל לכוון אותי מעט, האם יש תחומי התמחות? לאיזה פסיכיאטר עליי לפנות ומה הטיפול המתאים?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למש שלא תפני לד"ר דוידאור?

שמוליק
    05/11/2014

שלום יובל.

אכן, זה ממש לא נעים להיות בדיכאון עמוק וממושך, אך ניתן לטפל בו ולהחזיר את שמחת החיים.

אחד מהגורמים החשובים ביותר, אם לא החשוב ביותר, בהצלחת טיפול הוא אמון במטפל.
    כנראה שאת בוטחת בו; עובדה שאת מעוניינת בהכוונה שלו.

למה שלא תפני אליו?

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בדיכאון ממושך ומחמיר - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    06/11/2014

שלום, את מתארת מצב דיכאון, יש צורך לפנות לפסיכיאטר, ניתן גם במסגרת קופ'ח, או פניה לפסיכיאטר פרטי.
    חבל לסבול, מומלץ להתחיל לטפל בהקדם.
    בהצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו