איזו תרופה טובה כמו לפונקס?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איזו תרופה טובה כמו לפונקס?
    bastian
    05/11/2014

אני נוטל לפונקס.
    למקרה שאצטרך להחליף תרופה, אם לפונקס היא מספר אחת איזו תרופה היא מספר 2?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תלוי במטופל באופן אינדבידואלי

שמוליק
    05/11/2014

שלום בסטיאן.

יש כל כך הרבה תרופות אנטי-פסיכוטיות כי כל מטופל מגיב באופן שונה לתרופות, ולכן נראה לי שאין תשובה חד משמעית וברורה לשאלתך. אבל כיון שאינני רופא, יכול להיות שאני טועה.

על כל פניםף, לא ברור לי מה התכלית של השאלה הזו; אם לפונקס טובה לך - אז למה לחשוב על החלפה תרופתית?

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי אצטרך להחליף אותה

bastian
    05/11/2014

אם תהיה פגיעה בספירת הכדוריות הלבנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סביר להניח זה לא יקרה

שמוליק
    06/11/2014

שלום בסטיאן.

אני מניח שאתה מקבל את התרופה הזו כבר איזה תקופה, אחרת, לא היית כל כך משוכנע שהתרופה הזו מתאימה לך.

בהתחלה עושים בדיקות כל שבוע ואחר כך פעם בחודש. אם זה לא קרה לא סביר שזה יקרה.

בכל אופן, זו שאלה לגיטימית לחלוטין. זה ממש טוב ששואלים ומתעניינים בטיפול המוצע.

כפי שכבר כתבתי, למיטב ידיעתי, אי אפשר לתת תשובה חד משמעית, אבל כדאי לחכות לתשובה מהרופא. יכול להיות שאני טועה מאי ידיעה מספקת.

כל טוב,
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו