מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שכנה שמחפשת שנים לירצוח אותישכני השכנה14/11/2014
השכנה שלי פה הצמודה אהובה ברזילי שגרה ברמז 6 אזור מחפשת לירצוח אותי שנים. כבר מעל 32 שנה גרה וכול פעם שוב ושוב מנסה לירצוח אותי. אני דורשת טיפול מהיר באישה המסוכנת הזו שישבה כבר עשרות פעמים בבתי חולים לחולי נפש בבית חולים אברבנאל ולא טופלה כראוי מאחר ושוב היא מנסה לירצוח אותי ולבודד אותי בביתי ללא יכולת להחזיר לה. אם לא יטופל בדבר אני הולכת להכניס פה עולם תחתון לתמונה. לטיפולכם המהיר עוד היום. היא מאוד מסוכנת ומניפולטיבית ניכנסת לאנשים לראש ולא יוצאת להם מהראש עד להודעה חדשה...מה לעשות איתה פה? אני ממש מפחדת פה בביתי.יש לי אנשים בעולם התחתון שהכרתי במשך שנים ואני הולכת להביא אותם לה אם לא תרד לי מהראש המשוגעת הזו. זונה בת זונה חולת נפש.
איך נותנים כך לחולי נפש לטייל חופשי במקומות מגורים ליד אנשים פחות או יותר רגילים זה פשוט מחדל שהיא נימצאת פה כרגע ברגעים אלה עם התקפים קשים בימקום בבית חולים. אם לא תטופל עבריינים מהעולם התחתון יטפלו בה יפה.
המשך יום טוב לכולנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא עם הגרזן..
אלי14/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם זה יכולים לירצוח אגב אותה
שכני השכנה14/11/2014רק עבריינים מהעולם התחתון. שבאמת זה כלי הנשק שבו הם עושים שימוש רב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגם הפטיש כלי העבודה החביב עליהם.
שכני השכנה14/11/2014רק לא לשימוש בו בנגריה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת נשמעת לי יותר חולת נפש מהשכנה..
קאי15/11/2014לכי להתאשפז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומי כבודו שרשם לסטודנטית
שכני השכנה15/11/2014לפסיכולוגיה לכי להיתאשפז? שאני אדע את מי לאשפז?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו סליחה לתת לפסיכיאטר לאשפז.
שכני השכנה15/11/2014כי הרי ידוע לכולנו שפסיכולוגים לא יכולים לאשפז זאת הרשות שניתנה רק לפסיכיאטרים
ולעוסקים בתחום הפסיכיאטריה. פסיכולוגים הם כלי השרת של אנשים להוציא עליהם את העצבים . האם באמת אתה חושב כך מר Q (מלשון I.Qׁׂ )
שיבינו כולם פה את מהלך השיחה איתך כמובן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפני למשטרה או לפסיכיאטר המחוזי
שמוליק16/11/2014שלום שירה.
האם צריך להסביר לסטודנטית לפסיכולוגיה משהו כל כך פשוט?
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסטודנטית לפסיכולוגיה? לא נראה לי...
מלי18/11/2014שלום לך שירה או איך שקוראים לך,
יש לי רק דבר 1 לומר לך; אם היית סטודנטית לפסיכולוגיה, לא היית מביאה את הדברים בפני הפורום כמו שהבאת.
כל טוב לך ורפואה שלמה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו באמת...מה הבעיה להיות סטודנט ל..
קאי19/11/2014פסיכולוגיה.
חוץ מזה היא לא התקבלה לאף אוניברסיטה נורמלית.
היא לומדת בפתוחה,כלומר כדי להתקבל לא צריך בגרות ולא פסיכומטרי.רק כסף.
היא בטח רק התחילה את הלימודים ובקרוב תנשור.
הרי רואים שהשירה הזאת דפוקה לגמריי בשכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחח
מלי19/11/2014:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה להעליב בנאדם.? ועוד ברבים
אלי21/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)