מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ואיפקסלימור16/11/2014
שלום ד"ר,
במצב של חרדות קשות עד כדי אי יציאה מהבית האם מינון של 150
ואיפקס הוא המינון המתאים? מחכים חודש ורק אחכ מעלים מינון אם אין שיפור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ואיפקס - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור17/11/2014לא ניתן לדעת.
המינון מאוד אינדבידואלי..
מאוד חשוב לשלב טיפול פסיכולוגי בנוסף..
יש ליקבוע מטרות טיפול, לברר כיצד ניתן להגיע.
כאשר יש תגובה לטיפול מסויים, יש למצות את התרופה עד השגת שינוי משביע רצון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מבינה שיש גישות שונות בנושא?
לימור18/11/2014אני סובלת מחרדות כבר שבעה חודשים. במקביל בטיפול CBT.
לקחתי ציפרלקס שלא עזר.
לקחתי מירו שעזר אבל עד גבול מסויים ולאחרונה הפסיק לפעול בכלל.
ניסיתי לוסטרל שגרמה לתופעות לוואי נוראיות.
כעת לוקחת ואיפקס.
הרופא אמר לנסות 150 במשך חודש.
רופאה אחרת אמרה לעלות כבר עכשיו ל 225.
איך מחליטים?
מאתמול אני מרגישה שיפור קל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדעה אישית
שמוליק18/11/2014שלום לימור.
אינני רופא.
אני מבין את תחושת הבילבול מהדעות השונות של הרופאים, ולכן אני אנסה לעשות קצת סדר.
אני מבין שבמצב הנוכחי במינון של 150 מ"ג ליום, ישנה אי שביעות רצון מהמצב.
אין תשובה חד משמעית לשאלה מה בדיוק צריך לעשות; אפשר לנסות להחליף תרופה, אפשר לנסות להעלות את המינון, וישנן עוד אפשרויות. התאמת הטיפול התרופתי למטופל, ככל שמדובר בפסיכיאטריה, היא משימה לא פשוטה שיש בה הרבה ניסוי וטעייה.
לדעתי, הכי טוב שתנסי את מה שנראה לך הכי טוב על פי ההרגשה שלך. בסופו של דבר, ההרגשה שלך היא המדד הטוב ביותר להצלחת הטיפול.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שמוליק
לימור19/11/2014אני כבר אחרי מספר נסיונות של תרופות. מסכימה איתך שצריכה לסמוך בעיקר על עצמי. כי רק אני יודעת מה אני מרגישה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)