שאלה לגביי רמוטיב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגביי רמוטיב
    יוסי
    17/11/2014

שלום.
    אני סובל מבעיה של חוסר בטחון עצמי בהיכרות עם אנשים חדשים ופחד במה שמתבא אפילו אם יושבים בכיתה והמורה קורא שמות ואומר שכל שם שהוא קורא שיספר לו קצת על עצמו, אני לחוץ ומחכה להגיע לתורי וצריך להריץ בראש מה אני הולך להגיד ויש מין בלאקאוט כזה ובעתיד שלי אני יהיה צריך להתמודד עם ארועים יותר גדולים מאלו.קראתי כתבה על תרופה בשם רמוטיב לחרדה קלה השאלה שלי אם תרופה זה באמת יכולה לעזור להוסיף ביטחון עצמי או בשביל זה צריך משו חזק יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגביי רמוטיב

הוספת תגובה

• שאלה לגביי רמוטיב - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    17/11/2014

רמוטיב = טיפול במצבי חרדה ודיכאון קלים - בינוניים.
    ביטחון עצמי , התמודדות עם חרדות - הכי יעיל, תרופות + טיפול פסיכולוגי משולב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך רמיטוב

יוסי
    17/11/2014

ראיתי מה ענית לי אבל אני לא סובל מחרדה או דיכאון,הבעיה אצלי היא ביטחון עצמי נמוך אז בשביל לטפל בדבר כזה חייב טיפול תרופתי + פסכיאטר? (השאלה אם רמיטוב כן יכול להביא שיפור בביטחון עצמי או שהוא רק משפר מצב רוח ירוד?)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו