מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגביי רמוטיביוסי17/11/2014
שלום.
אני סובל מבעיה של חוסר בטחון עצמי בהיכרות עם אנשים חדשים ופחד במה שמתבא אפילו אם יושבים בכיתה והמורה קורא שמות ואומר שכל שם שהוא קורא שיספר לו קצת על עצמו, אני לחוץ ומחכה להגיע לתורי וצריך להריץ בראש מה אני הולך להגיד ויש מין בלאקאוט כזה ובעתיד שלי אני יהיה צריך להתמודד עם ארועים יותר גדולים מאלו.קראתי כתבה על תרופה בשם רמוטיב לחרדה קלה השאלה שלי אם תרופה זה באמת יכולה לעזור להוסיף ביטחון עצמי או בשביל זה צריך משו חזק יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגביי רמוטיב - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור17/11/2014רמוטיב = טיפול במצבי חרדה ודיכאון קלים - בינוניים.
ביטחון עצמי , התמודדות עם חרדות - הכי יעיל, תרופות + טיפול פסיכולוגי משולב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך רמיטוב
יוסי17/11/2014ראיתי מה ענית לי אבל אני לא סובל מחרדה או דיכאון,הבעיה אצלי היא ביטחון עצמי נמוך אז בשביל לטפל בדבר כזה חייב טיפול תרופתי + פסכיאטר? (השאלה אם רמיטוב כן יכול להביא שיפור בביטחון עצמי או שהוא רק משפר מצב רוח ירוד?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)