מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעות לוואי תרופותאלינה21/11/2014
שלום, אני מטופלת כבר שנתיים בתרופה vipax xr75 כדור אחד ביום נגד דיכאון, בזמן אחרון אני מנסה להפסיק את הטיפול וכרגע לוקחת כדור פעם ביומיים כמובן בהמלצה של הרופאה שלי. בעכבוד זה אני רוב הזמן מרגישה כאבי ראש בחילות סחרחורות וחולשה כללית, הרופאה שלי טוענת שאני ממציאה את זה ואין שום תופעות לוואי כשמפסיקים vipex. האם זה יתכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיות שישנה סיבה אחרת לכאבים
שמוליק23/11/2014שלום אליאנה.
אינני רופא.
אינני יודע לומר האם אין קשר בין כאבי הראש להורדת המינון של התרופה.
יכול להיות שהרופאה צודקת, ומסתבר יותר שאין קשר בין הדברים וישנה סיבה אחרת לכאבי הראש שאיננה קשורה להורדת המינון.
מכל מקום, להגיד למטופל שהוא מבלבל את המוח, כאשר הוא מתלונן על סבל כזה או אחר - זו התנהגות שאיננה הולמת רופא.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות לוואי תרופות - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור26/11/2014קשה לאמין שרופא יגיד זאת..
ברור שיש תופעות לוואי כאשר מפחיתים מינון או מפסיקים באופן מהיר..
יותר נכון לעבור לוויפאקס בשיחרור רגיל פעמים ביום, לאחר 3 שבועות לרדת לכדור אחד ( 37.5 מ'ג) למשך 3 שבועות.
אני אישית לא ממליץ יום כן יום לא לסירוגין..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר יונתן או שאתה מאוד תמים או ש..
שחר27/11/2014או שלא יודע מה לומר לך.
מדוע קשה להאמין שרופא תגיד דבר כזה?
כי היא רופא?
אני הייתי אצל רופא פסיכיאטר פעם.ובאמצע שיחה הוא התחיל לפהק.פער את פיו הרים טיפה את החולצה והתחיל ללטף את הבטן שלו לרגע.(איזק בבור).
שלא נדבר על כל הרופאים ששמענו שאנסו,השפילו וכו'.
אז למה את מופתע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר יונתן או שאתה מאוד תמים או ש.. - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור27/11/2014עדין אני מאמין שרוב הרופאים מאמינים בעבודתם ועושים זאת באופן מקצועי ואנושי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני הייתי רוצה להאמין כמוך.
שחר27/11/2014לצערי איבדתי את האמונה שלי באנשים בכללי כבר מזמן.
העולם התחרבן לגמריי.
פעם חשבתי שהעולם מקום יפה לחיות בו וצריך להודות על כך שהייתה לך הזדמנות לחוות אותו פעם אחת מאשר מעולם לא.
כיום ולמרות שאני צעיר..אני מצטער על כך שלא ניתנה לי הבחירה לא להיוולד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני הייתי רוצה להאמין כמוך. - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור27/11/2014מצטער לישמוע זאת.
יש כיום לבריאות הנפש הרבה מה להציע.
הרפורמה בבריאות הנפש תוביל לשינוי מהותי, המטופל יהיה במרכז,
יתחילו למדוד שביעות רצון, מקצועיות, תוצאות ועוד..
זה אמור להיות הרבה יותר זמין ומקצועי לעומת המצב שהיה עד כה.
2015 זה יוצא לדרך סופית.
( מקווה מאוד שכך זה יהיה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסיון שלי עם ויפאקס
חולה OCD29/11/2014בהחלט יש תופעות לוואי כשמפסיקים לקחת, אבל זה דבר שבסופו של דבר עובר לבד.
ירידה איטית במינון יכולה לעזור. לקחת יום כן יום לא זה לא הרעיון הכי טוב במקרה של ויפאקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)