ספיגה חוזרת דופמין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספיגה חוזרת דופמין
    נועה
    22/11/2014

דר׳. דויד אור שלום. מה פרוש ספיגה חוזרת של דופמין או סרוטונין או. מוליך כל שהוא. למה צריך לספוג האם בגלל עודף או בגלל חוסר. מה ההבדל בין לוריוון לוואבן. ובין אסיוול האם. נכון שהוולבוטרן מתחיל להיכנס. כהתוויה נגד השמנה. שאלה שנייה בקשר למכתב מהפסיכיאטר הפרטי למוסד לימודי. האם זה הוגן שפסיכיאטר. פרטי אישי אליו אני הולך פעמיים בשנה למעקב. ירצה ממני תשלום. נוסף ויותר מאשר הביקור. כי ביקשתי כמה מילים ליועצת בית הספר שתתחשב במצב. הרי זו לא חווד רפואית אלא סיכום ביקור. הוא אומר ממילא אתה מקבל החזר מהביטוח......ולא ניצלת שלוש פעמים. מה איכפת לו אולי אני צריך לאורטופד.???? איפה האנושיות והחמלה. גם כך ההשתתפות העצמית והנסיעות מהווים נטל כספי שבשבילו זה דמי כיס ובשבילי זה החיים עצמם. למה. הגרידיות הזו???? יש פסיכיאטרית בשם דר׳. קרני שעונה על כל בעייה אפילו באמצע הלילה כי אני פציינט פרטי והיא שווה כל שקל ביטוחי למה רופא אחר מקשה עוד יותר על חיי הזבל שלי. סליחה על פריקת הכעס אם נעלבת אבל. אשמח אם תעדכן את הקולגות שלך על המצב ולא רק ברמה העקרונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספיגה חוזרת דופמין

הוספת תגובה

• ספיגה חוזרת דופמין - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    26/11/2014

ספיגה חוזרת , תרופות חוסמות את הספיגה החוזרת לתא במוח , אשר מפריש את החומר ובכך מעלים את הריכוז שלו ...

"מה ההבדל בין לוריוון לוואבן. ובין אסיוול" - זמן מחצית החיים, הזמן אשר לוקח לגוף לסלק חצי מריכוז החומר הפעיל מהגוף.

וולבוטרין עדין לא כהתוויה נגד השמנה.
    יש תרופה חדשה , אשר אמורה להיות מהפכנית, עדין לא אושר בארץ.

לגבי מכתב חוו'ד, זה תלוי ברופא, בטיפול פרטי, יש מצבים שיש לשלם עבור מכתב חוו'ד במיוחד כאשר לא למטרות רפואיות.
    זה מאוד תלוי ברופא ובהיקף המכתב.
    לידע כללי, חלק מרופאי המשפחה בקופ'ח, יגבו תשלום נוסף על חוו'ד רפואית ללימודים בחו'ל, דוח חיסונים למטרות שונות ועוד..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו