נאור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נאור
    נאור
    23/11/2014

שלום היתי בועדה לקצבת נכות ..רציתי לשאול אם לפי מה שאני אומר מה ניראלכםםםם יקרה? עבדתי בעבודה שעה ופיטרו היתי בעוד עבודה אולי בגלל שיש שם אנשיפ ומדברים אז ריחפתי היתה עבודה של כמה שעות ועזבתי אני בן 23 לא יודע איך להתחבר לתקשר אם הסביבה זה מפריע ומרגיש שלא יכול לעבוד..ובלילה אני יותר מפחד ומפחד שיפגעו בי התחלתי טיפול אם ציפרלקס והכל היה רשום שם עברתי את הועדה..בבצפר היו משפילים אותי גם כל הזמן ואני תמיד אם העינים למטה ולא מרוכז כזה..ניראלכם שיסתדר משו? למה אני בבעיה שלא יתחילו להגיע לי חובות כי אני לא עובד לפחות שיצא משו אוף מקוה לטוב נמאס מהמצב הזה ככה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נאור

הוספת תגובה

• אם צריך - לפנות לגורמי הרווחה

שמוליק
    23/11/2014

שלום נאור.

לא ניתן להעריך האם הביטוח הלאומי ייעתר לתביעתך לקיצבת נכות. בוודאי שלא דרך האינטרנט.

אם התייעצת עם הרופא המטפל, והוא העריך שזה מה שצריך לעשות - אז ניתן לסמוך עליו.

אם כרגע המצב הוא שעלולים להיות חובות - כדאי לפנות לגורמי הרווחה. זה לוקח זמן עד שהביטוח הלאומי מטפל בתביעה.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו