מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציפרלקסחשובב23/11/2014
היי, אני לוקחת ציפרלקס מזה חמישה וחצי חודשים עקב דיכאון קל, היו שינויים במינונים ומזה כשבועיים אני על ציפרלקס 10, שאלתי היא כזאת, לאחר תקופה של חמישה חודשים אני כבר לא אמורה לחזור לעצמי במאה אחוז?! יש שיפור אבל זה ממש לא זה! מחכה לתשובה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחזור לרופא המטפל
שמוליק24/11/2014שלום לך.
קודם כל, אני חושב שצריך לומר את גישתם העיקבית של רופאי הפורום, שטיפול המבוסס רק על תרופות אינו מסםיק יעיל, וכדאי מאוד לטפל גם במרכיב הפסיכולוגי.
יכול להיות שצריך להעלות את המינון, יכול להיות שהתרופה איננה מתאימה, ויכול להיות גם הסבר אחר...
כדאי לחזור לרופא המטפל שמכיר אותך, ולבדוק מה ניתן לעשות בנידון. יהיה קשה מאוד לייעץ דרך האינטרנט.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפרלקס - תגובה
ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור24/11/2014שלום רב,
המינון הטיפולי המינימאלי של ציפרלקס הוא 10 מ"ג, המינונים הנמוכים יותר אינם טיפוליים ומשמשים להתחלת הטיפול בלבד (במטרה להפחית תופעות לוואי). באופן כללי, כעבור חודש מתחילת הטיפול במינון הטיפולי (10 מ"ג) מקובל לבצע הערכה של המצב: במידה וקיים שיפור חלקי יש לעלות מינון של התרופה ל-15 מ"ג או 20 מ"ג ולסירוגין, במקרה של העדר שיפור כלשהו יש לשקול החלפת התכשיר.
מומלץ להתייעץ עם הרופא המטפל כדי להעריך מחדש את המהלך הטיפול שעברת ובתאם לכך להסיק מסקנות ולקבל החלטות בנוגע להמשך הטיפול כדי להשיג תוצאות מרביות. חשוב להעזר בסבלנות ולא להתייאש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)