ראיתם מכובדי הדוקטורים הייתי צריכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ראיתם מכובדי הדוקטורים הייתי צריכה
    שכני השכנה
    24/11/2014

לשנות את שמי משירה לשירה/רותי בישביל שאוכל לרשום פה הודעות.
    ניראה לי באמת יש לכם פה עסק עם משוגעים פה. לטיפולכם.
    וגם באזור מגורי....רגע אתן את שם העיר- אזור, יש הרבה משוגעים שכניראה חלקם עוקבים באחרי בהדיקות אולי אפילו (לא יאמן לפורום זה....יו...איזו הפתעה, מה יש פה יצוג לתושבי אזור? או אולי משוגעי אזור....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחי) הינכם מוזמנים לאזור ליראות את כול היצורים שניכנסו לאתר מכובד זה והפכוהו כמו את עירם למקום חסר כבוד, מופרע, שכולם מהלכים שם כחולים כמוהם ולמען האמת אם משוגעי אזור לא ידעו, היום מתחילים לטפל בהם...וגם עבריינים מסייעים לטיפול פה.
    יום טוב לכולנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היזהרי מתושבי אזור

רותי/שירה
    24/11/2014

אני מזהירה אותך מלהתעסק עם תושבי אזור.

אני מראה לך עכשיו שאנחנו יכולים להשתמש בכינוי שלך בפורום הזה ולכתוב הודעות בשמך.

אם לא תשמרי על הפה המסריח שלך, נשתמש בסנקציות חריפות יותר.

אפרת, תושבת אזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפרת מה את כול כך כועסת..

שכני השכנה
    24/11/2014

הרי בך לא מדובר, אני דיברתי רק על משוגעי אזור. ומי כמוך יודע שחיים היום מיספר מסויים של משוגעים (מאושפזים כול חודשיים בבית משוגעים ולכן הם ניקראים משוגעים) ואינם מרפים מאנשים נחמדים ויפים ותמימים למראה שאינם מבינים שיש ביננו אנשים שאינם צריכים כול כך לגור באזור, אולי שיחזרו אל המקומות שגרו בהם לפני? מה אנשים עברו במיוחד לאזור? מה זו עיר מכניסת אורחים...אופס סליחה מכניסת משוגעים.
    לא כול כך מתאים הדבר לרוב התושבים ואני דיברתי כבר עם רבים וטובים שאמרו לי שהם רוצים להיפטר מכול הקקה שהגיע לגור כאן בשנים האחרונות..ולכן בואו נסייע להם להיפטר מהקקה...אני רואה אפרת גם את עם אנשי שלומנו עוזרת לנו להיפטר מהקקה בעירנו ...למה קקה תדעי תמיד מסריח אף פעם הוא לא יתחיל להריח טוב,כי הוא קקה פשוט. וחבל שאנשים לא תפסו את עצמם הרבה הרבה הרבה הרבה שנים לפני...כי יש אנשים כאלה ביננו שחיים כבר הרבה שנים ביננו ,אם זה 8 שנים,10 שנים,20 שנה ואף 30 שנה, אז לא הגיע הזמן כבר לנקות את אזור מהקקה? אני חושבת שהגיע כבר הזמן לנקות את אזור וצ'יק צ'ק מהר מהר ,למה דברים שמיתארכים יותר מידי שנים גורמים לסבל יותר מידי רב לתושבים נחמדים כמוך וכמוני וכרבים וטובים אחרים שיש הרבה כמותם ,או שאפילו לדעתי ניתן לומר רובם. רוב אזור מאוכלסת בנורמלים נחמדים אדיבים תרבותיים אינטליגנטיים שאוהבים אנשים ואוהבים לעזור לזולת ולכול אחד ואחת אז מה פשר קומץ המועטים? למועטים לימדי אין אף פעם מקום בחיים .לא של המקום ולא באופן כללי בעולם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם זה מה שעושה לך טוב - לבריאות

אפרת
    24/11/2014

היי שירה/רותי/ או איך שקוראים לך.

אני רואה ששוב פעם החלטת לשנות את הכינוי שלך....
    תוציאי את הקריז שלך פה בפורום, ושיהיה לך לבריאות.

אפרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו