העלת מינון של ציפרלקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העלת מינון של ציפרלקס
    אלה
    22/04/2008

לאחר שסבלתי מספר שבועות מהפרעות חרדה והתחלה של דכאון (כך איבחן הפסיכיאטר), הפסיכיאטר רשם לי ציפרלקס 10 מג ביום. אחרי שבוע שבו חל ככל הנראה שיפור קל בלבד (ואולי בכלל לא חל שיפור, קשה לי להעריך), הוא הגדיל לי את המינון ל-20 מג. אני מהססת אם לפעול לפי הוראתו. הבנתי ש-10 מג זה המינון הנורמלי, ואני לא ממש מבינה למה להעלות אותו. הפסיכיאטר אמר לי שאין בכך כל נזק, ואמר שכך אני אהנה מהתרופה באופן מקסימלי. אבל אני עדיין מהססת. לא עדיף לחכות עוד שבוע שבועיים ולראות אם ה-10 מג פועל לפני שמעלים את המינון? אני מבינה שאם אתחיל לקחת 20 מג יהיה קשה לשוב למינון של 10 מג. ויש גם , כמובן, את העניין הכספי, בכל זאת מדובר בעוד 100 שח בחודש. אני אובדת עצות ומעוניינת בדעה נוספת.

לתשובתכם אודה,
    אלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    העלת מינון של ציפרלקס

הוספת תגובה

• תשובה לאלה

ד''ר ערן ואדים הראל
    23/04/2008

לדעתי תהיה זו החלטה נכונה לחכות שלושה שבועות מהתחלת הטיפול בתרופה על מנת להעריך את השפעתה ולשקול צורך בעלייה. היוועצי שוב עם הרופא המטפל או פני לקבלת חוות דעת נוספת (מכיוון שאין מספיק פרטים הפורום אינו המקום לקבל עצות רפואיות כגון אלו).
    בברכה,
    דר' הראל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לאלה

ד''ר ערן ואדים הראל
    23/04/2008

לדעתי תהיה זו החלטה נכונה לחכות שלושה שבועות מהתחלת הטיפול בתרופה על מנת להעריך את השפעתה ולשקול צורך בעלייה. היוועצי שוב עם הרופא המטפל או פני לקבלת חוות דעת נוספת (מכיוון שאין מספיק פרטים הפורום אינו המקום לקבל עצות רפואיות כגון אלו).
    בברכה,
    דר' הראל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו