מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייעצות דחוף!סיון26/11/2014
שלום, אני סובלת מתסמיניים גופניים במשך כ3 חודשיים, מיטבעי אני מאוד חרדה לכל מה שקשור לבריאות. עברתי בדיקות והכל תקין, אך התסמיניים ממשיכים ואף מתגברים. על כל זה נוסף דיכאון ואני בקושי מתפקדת. הייתי אצל פסיכיאטר שאיבחן כחרדה מוכללת. שאלתי היא האם חרדה יכולה להיות קבועה? לילה ויום דופק מהיר, דפיקות לב אי שקט ופשוט הרגשה רעה.
דבר נוסף קיבלתי ציפרלקס ואני מאוד חוששת להתחיל כי הבנתי שהוא מגביר את הכל. האם יש כדור הרגעה שלא מטשטש או מרדים, כדור יחסית הכי חלש מכל משפחת כדורי ההרגעה- אציין שקיבלתי קלונקס אבל הבנתי שהוא ממש חזק. אשמח לשם נוסף שיהיה חלש .
מקווה ומצפה לתשובתכם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נדרש שיקול דעת
שמוליק26/11/2014שלום ליהי.
נראה לי שיהיה קשה לייעץ דרך האינטרנט.
על כל פנים, הגישה של הרופאים של הפורום היא שטיפול המבוסס רק על תרופות אינו מספיק יעיל, וכדאי לטפל גם במרכיב הפסיכולוגי.
רופא אמור לקחת בחשבון את החששות של המטופל מטיפול תרופתי כזה או אחר, וגם על סמך זה לקבוע את הטיפול המתאים.
נראה שהכי טוב לחזור לרופא המטפל ולשטוח בפניו את החששות שלך על מנת להחליט ביחד איתו על הטיפול הרצוי.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שמוליק ותודה...
סיון26/11/2014הוא נתן לי קלונקס וגם פסיכיאטר אחר, אבל אני מבינה שיש כדורים פחות חזקים שעדיף שאתחיל איתם...
לגבי שיחות זה בהחלט חלק מהתוכנית, אך רק כאשר אתאושש קצת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות דחוף! - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור27/11/2014חרדה - בדר'כ , המקור של הבעיה פסיכולוגי, תת מודע.
אך חובה לברר מצב גופני, שינוי הרגלים ( ממריצים.. )
יש לשתף את רופא משפחה, בירור דופק, ל''ד, אקג..
לשים לב להפחית קפה...
יש לשקול טיפול פסיכולוגי בהמשך.
בהצלחה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)