כול תושבי אזור לרוץ לבית של לימור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כול תושבי אזור לרוץ לבית של לימור
    שכני השכנה
    26/11/2014

ברזילי ...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחי רוצחים עומדים מיתחת לביתה ומחכים שהיא תועיל בטובה לרדת ולדבר איתם...כאילו הגברת המטומטמת תועיל בטובה לרדת ולדבר איתם...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחי בדיחה מהלכת על שתיים זו. חולת נפש שאושפזה עשרות פעמים בבתי חולים לחולי נפש בכול הארץ יושבת לה פה באזור השקטה וכולם מיסתגרים בבתיהם מיפחד לצאת מביתם כי גרה לידם חולה מבית החולים אברבנאל . מאחר ואי אפשר לדבר איתה שולחים לה רוצחים והיא עוד שואלת את עצמה... מה שאני הרד למטה 4 מדרגות בישביל לדבר עם הרוצחים? מה פיתאום...מה הם מחפשים אצלי ,הם הגיעו לכתובת הלא נכונה..גברת לימור ברזילי אולי תישלחי את הרוצחים שבאים אליך אל אנשים אחרים באזור ? לא בא לך? שאחרי זה ירו לך בראש כדור..שיבהיר מה עושים פה לאלו שלא נירגעו שנים ולא חזרו לחיות את חייהם וחזרו לחיות את החיים של אחרים. אז אני מיצטערת בישבילך את החיים שלי (יפעת קרן) לא תחיי את יכולה לחיות את החיים של הכוס של האמא שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני חושב שכדי לך לשקול אשפוז.

שחר
    26/11/2014

את ממש לא בסדר.
    תתאשפזי לפניי שייאשפזו אותך בכפייה.
    שאגב לא נראה לי זאת תהייה הפעם הראשונה שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצה משמוליק.

שחר
    26/11/2014

אני שמוליק ואני דאלביוב גדול בעניינים האלה.
    אז תקשיבי לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אופס...

שמוליק
    27/11/2014

שלום שמוליק.

אני מבקש להבהיר שלא אני כתבתי את שתי התגובות; לא מדובר באותו אחד שבדרך כלל כותב תגובות תחת הכינוי "שמוליק".

אין שום עניין למנוע ממישהו אחר לכתוב כאן תגובות תחת הכינוי שמוליק. זה כבר נעשה בעבר, ובהחלט יש לכבד את זכותך לכתוב כאן תגובות.

לדעתי, אין צורך להציע למי שכתבה את ההודעה לאשפז את עצמה. לא נראה שהיא עלולה לגרום לנזק לעצה או לסביבתה שתצדיק אישפוז.

הייתה כאן מישהי שזיהתה את עצמה כתושבת אזור, שכתבתה שאם זה יעשה לה טוב לכתוב תגובות כאלו כאן בפורום, שתכתוב ותהנה. אני מסכים עם הגישה הזו.

כמי שהיה במצב לא טוב שהצריך בסוף אישפוז כפוי - אני אומר מנסיוני שזה לא עובד; אני שלחתי אצבע מאשימה על כל העולם, וטענתי שרק אני בסדר...

שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו