מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה לא מובנתאבי03/12/2014
בן 25 חושב רק על פשע כבוד אני ממש רוצה שכולם ידעו מי אני
הראש שלי עובד כול הזמן על איך להיות עבריין בכיר אני מושפע מאנשי פשע
איך אני משנה את צורת החשיבה שלי אני סובל בגלל הדברים הללו
העם זה הגיוני שאני חושב כה? אני רוצה לשנות את הסרט שאני נמצא בו
ולמה ביכלל אני מתנהג כה וחושב רק על איך להיות עבריין גנגסטר
אשמח לקבל תשובות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השערה
שמוליק03/12/2014שלום אבי.
אינני רופא.
מתוך הנחה שאתה אדם טוב (אחרת היית מזמן בכלא...), אני מניח שלא הפשע הוא מה שבאמת מעניין אותך, אלא דברים אחרים, כגון: כח חזק שמאפשר להשיג מטרות, הרתעה של אנשים או גורמים שאינם רצויים שפוחדים מפושעים, וכיו"ב.
לדעתי, צריך לנסות לראות מהם הדברים הספציפיים שבגללם אתה רוצה להיות עבריין על, לבחון האם ניתן להשיג את המטרות בדרכים ישרות (אני מניח שרוב הסיכויים שכן, אבל זה קשה יותר), וכנראה שעם הרבה סבלנות יהיה ניתן להשיג את המטרות בגירסה הטובה והישרה.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה לא מובנת - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור04/12/2014רושם למרכיב פסיכולוגי, הצורך לחיזוק הערך העצמי ותחושת חוסר ביטחון.
טיפול פסיכולוגי יכול מאוד לעזור, המחשבה הנ''ל היא הרסנית ותוביל רק לנזק עצמי, פליליים ופיספוס אפשריות רבות בחיים.
מומלץ בחום לפנות לעזרה נפשית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)