מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקה של ויפקס 75 XRאמא07/12/2014
איך מפסיקים באופן הדרגתי ויפקס 75XR, אם אני לוקחת פעם ביום?
נוטלת חודשיים וחצי, בשל דיכאון לאחר לידה וחרדות לאחר "צוק איתן"
מרגישה צורך להפסיק. הרופא שלי אמר לי (כשהתחלתי לקחת) שהוא נותן לי דוקא את הכדור הזה במינון הזה כי אפשר להפסיק אותו צ'יק צ'אק...
השבוע שכחתי לקחת יום אחד וביום למחרת החלטתי לנסות להפסיק הרגשתי עייפות ומעין תחושה מוזרה של "זרמים" בראש (כאילו סוג של סחרחורת,אבל די מפחיד) חשבתי לעצמי שאולי זה בגלל ההפסקה וחזרתי לקחת את התרופה - התופעה הנ"ל חלפה...
מה יהיה? איך מפסיקים?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לשאלה
אמא09/12/2014קראתי כאן בפורום שאכן קיימת תופעה כזאת אם לא מפסיקים בהדרגה, הבנתי שזה לא מסוכן אבל זה לא נעים (ואכן זה ממש לא נעים) השאלה אחרי כמה זמן זה עובר אם בכל זאת מחליטים להמשיך את ההפסקה (ולא בהדרגה)
לסיכום:
1. איך מפסיקים ויפקס 75 XR בהדרגה (איך מתבצעת ההדרגה בפועל?)
2. במידה ומפסיקים בבת אחת - אחרי כמה זמן נעלמות תופעות הלוואי של
ההפסקה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקה של ויפקס 75 XR - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור10/12/2014מומלץ לעבור ל 37.5 מ'ג פעמים ביום
לאחר שבועיים
לרדת לכדור וחצי
לאחר עוד שבועיים
לרדת לכדור 1 ( 37.5 מ''ג)
לאחר עוד שבועיים לחצי כדור
ולאחר עוד שבועיים להפסיק.
כמובן תחת מעקב רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר על התשובה המפורטת
אמא10/12/2014אם אפשר בבקשה להתייחס גם לשאלה השניה
אם מפסיקים בבת אחת תוך כמה זמן נעלמות התופעות?
הפסקתי לפני חמישה ימים (מקווה שזה לא נורא) והיום כבר מרגישה הרבה פחות את התופעות
יש לי תור לפסיכיאטר רק בעוד מס' ימים
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר על התשובה המפורטת - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור11/12/2014תופעות גמילה לאחר הפסקה- ממספר ימים ועד שבועות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
אמא14/12/2014חייבת לציין שאני ממש נהנית לקרוא את ההודעות כאן בפורום, כ"כ הרבה רגישות, מקצועיות ובעיקר רצון טוב לעזור!
זה לא מובן מאליו - תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)