מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחופהעדי07/12/2014
שלום אני צורך כבר תקופה ארוכה דיפלפט כרונו לטיפול בעצבים ודיכאון
הרופא שלי הוסיף לי אידרונקס 4 מיליגרם פעמים ביום
צרכתי פעמים את הכדור ומאז יש לי בעיה עם זקפה
ממש האיבר לא מתעורר
אני על דעת עצמי הפסקתי את הטיפול החדש
אשמח לדעת שהבעיה היא לא לתמיד ושזה הפיך
מקווה לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסיון אישי - זה הפיך
שמוליק07/12/2014שלוחם עדי.
קודם כל, ככלל, התרופות הפסיכיאטריות אינן אמורות לגרום לנזקים בלתי הפיכים; לפחות לא מההיבט הפיסיולוגי.
מנסיון אישי שלי שכלל גם תרופות נוגדות דיכאון שונות, ובזמן הנטילה הרגשתי ירידה בתיפקוד המיני - זה חלף כלא היה אחרי שהפסקתי את הטיפול התרופתי.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמת מפחד
עדי07/12/2014היום לא לקחתי את הכדור אידרוניקס ועדיין אני לא מרגיש שיפור
האיבר שלי מכונס בתוך עצמו מקובץ אני ממש אבל ממש מפחד שזה לצמיתות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות שזה ייקח קצת זמן
שמוליק07/12/2014אבל בסוף זה חוזר.
לא צריך לצפות לשיפור תוך כמה ימים. לוקח לגוף זמן להתנקות מהתרופה.
צריך לתת לזמן לעשות את שלו.
אם חלילה זה לא יחזור - גם אז, ישנם טיפולים שיכולים לשפר את התיפקוד המיני - לא צריך להיכנס לפניקה.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה דחופה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור10/12/2014בדר'כ , אדרונקס אמור לשפר את התפקוד המיני.
יש לברר מרכיב פסיכולוגי וכן מרכיב אורגני ( גופני, הורמונלי וכו. )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)