מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתי עונים לשאלות?אמא09/12/2014
שלום!
לפני כמה ימים שלחתי שאלה בקשר להפסקה של ויפקס, מאז אני "כל רגע" נכנסת לכאן לבדוק אם יש תשובה, אבל אין...
אני רואה שלא רק לשאלה שלי אין תשובה, אז יכול להיות שהמומחים נכנסים רק פעם בשבוע ועונים בצורה מרוכזת...
האם מישהו יכול להסביר לי איך זה עובד כדי שאוכל "לחכות בסבלנות"? והאם אני צריכה להעלות שוב את השאלה לפני שהיא "תלך לאיבוד" בתחתית הדף?
אגב- חייבת לציין שאני ממש נהנית לקרוא את ההודעות הכ"כ אכפתיות של כל המשתתפים כאן, הכל בצורה כ"כ מלאת ידע ומקצועיות ובעיקר עם כ"כ הרבה כבוד ותמיכהה - וזה מקסים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
שמוליק09/12/2014שלום.
בדרך כלל הרופאים עונים פעם ביום בימים ראשון-חמישי.
קורה לפעמים, שהם מדלגים על שאלה.
בדרך כלל, זה עוזר אם מקפיצים את השאלה, כלומר מוסיפים תגובה על השאלה, ואז השאלה "קופצת" לתחילת הפרום בשל התגובה החדשה.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמ- 4.12 אין תשובות של רופאים
סבתא09/12/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון. לא שמתי לב.
שמוליק09/12/2014אבל בדרך כלל הרופאים עונים כאן.
אני מניח שמדובר בתקלה חד פעמית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה
אמא09/12/2014נאוה - אכן אין תגובות, השאלה אם זה מקרי או שהיתה איזו שהיא הודעה על הפסקת השירות (הננפלא הזה) בפורום - אם כי אני לא ראיתי הודעה כזאת.
ברשותכם אני אקפיץ שוב את ההודעה שלי כי חשוב לי לקבל תשובה בהקדם
יום נעים ומוצלח לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)