מתי עונים לשאלות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתי עונים לשאלות?
    אמא
    09/12/2014

שלום!
    לפני כמה ימים שלחתי שאלה בקשר להפסקה של ויפקס, מאז אני "כל רגע" נכנסת לכאן לבדוק אם יש תשובה, אבל אין...
    אני רואה שלא רק לשאלה שלי אין תשובה, אז יכול להיות שהמומחים נכנסים רק פעם בשבוע ועונים בצורה מרוכזת...
    האם מישהו יכול להסביר לי איך זה עובד כדי שאוכל "לחכות בסבלנות"? והאם אני צריכה להעלות שוב את השאלה לפני שהיא "תלך לאיבוד" בתחתית הדף?

אגב- חייבת לציין שאני ממש נהנית לקרוא את ההודעות הכ"כ אכפתיות של כל המשתתפים כאן, הכל בצורה כ"כ מלאת ידע ומקצועיות ובעיקר עם כ"כ הרבה כבוד ותמיכהה - וזה מקסים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתי עונים לשאלות?

הוספת תגובה

• תגובה

שמוליק
    09/12/2014

שלום.

בדרך כלל הרופאים עונים פעם ביום בימים ראשון-חמישי.

קורה לפעמים, שהם מדלגים על שאלה.

בדרך כלל, זה עוזר אם מקפיצים את השאלה, כלומר מוסיפים תגובה על השאלה, ואז השאלה "קופצת" לתחילת הפרום בשל התגובה החדשה.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מ- 4.12 אין תשובות של רופאים

סבתא
    09/12/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון. לא שמתי לב.

שמוליק
    09/12/2014

אבל בדרך כלל הרופאים עונים כאן.

אני מניח שמדובר בתקלה חד פעמית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה

אמא
    09/12/2014

נאוה - אכן אין תגובות, השאלה אם זה מקרי או שהיתה איזו שהיא הודעה על הפסקת השירות (הננפלא הזה) בפורום - אם כי אני לא ראיתי הודעה כזאת.

ברשותכם אני אקפיץ שוב את ההודעה שלי כי חשוב לי לקבל תשובה בהקדם

יום נעים ומוצלח לכולם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו