אי שקט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי שקט
    אורח
    22/04/2008

שלום...
    אני בן 22 ואחת מהבעיות שלי היא אי שקט. האמת שנורא קשה לי להגדיר את הבעיות שלי.
    בין היתר יש לי דיכאון שקצת ירד עקב טיפול ברמוטיב.
    אבל האי שקט לא זז. אני מרגיש שכל הזמן אני נעול עם עצמי וזה מן סוג של לחץ כזה. לא שזה ביישנות אלא כל הזמן במחשבות כאלה על כלום. אני די בטוח שלא ניתן לעזור לי ע"י טיפול פסיכולוגי ולדעתי הבעיה כאן היא תרופתית צריכה להיות.
    קשה לי מאוד לתאר מה עובר עלי למרות שהרבה זמן אני מנסה. אני מרגיש שאני נעול בתוך עולם משלי ולא מצליח לצאת ממנו. כאילו אני מנסה להבין מי אני ולא מצליח. וזה כל הזמן עובר לי בראש. וגם שאני עם אנשים אז כאילו אני מנסה להיות בסדר ונלחם בעצמי כדי להיות בסדר למרות שאין בי משהו לא בסדר. אני כל כך סובלללל... הלוואי שלפחות הייתי מצליח להגדיר את הבעיות שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי שקט

הוספת תגובה

• תשובה לאי שקט

ד''ר ערן ואדים הראל
    24/04/2008

אי שקט יכול להיות סמפטום של דיכאון. רמוטיב יעיל למצבי דיכאון קלים עד בינוניים וייתכן שאינו יעיל מספיק לטיפול במצב בו אתה שרוי. היוועץ ברופא המטפל שלך לגבי אפשרות מעבר לתכשירים יעילים יותר. כל הסמפטומים שתארת מתאימים לדיכאון וברי טיפול. לעיתים לוקח מעט זמן למצוא את התרופה המתאימה ביותר.
    בברכה,
    דר' הראל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי שקט

אורח
    25/04/2008

אני בזמן שהאי שקט הזה מחמיר אני מרגיש לחץ בחלק האמצעי-אחורי של הראש. זה הפך כבר אצלי להיות בלתי ניסבל. אני לא בטוח האם זה משהו נויורולוגי או פסיכיאטרי. הפסיכיאטרית שלי לא הבינה כל כך אותי מה זה "מחשבות על כלום" היא חשבה אולי זה OCD אבל זה לא שאני חושב על דברים נורמליים ואני מגזים בהם. זה ממש על כלום אצלי. אני לא חושב גם שזה קשור כל כך לOCD. המצבים בהם האי שקט אצלי מחמיר: בעיקר שאני עם אנשים, מדבר עם אנשים, מדבר עם חברים, מנסה להתרכז ולחשוב. שאני עם אנשים או חברים אני "כאילו" מנסה להבין מי אני, שאני מדבר עם אנשים אני חושב מי אני ואיך הם רואים אותי, אני מרגיש גם כאילו אני "חושב עמוק מדי" כל הזמן. אפילו שסתם אני מסתכל על חבר אני ניראה כאילו אני כל כך מרוכז מדי וגם הם אומרים לי אם הכל בסדר איתי. אגב אני גם נמנע הרבה מאנשים שאני מכיר. אני פשוט לחוץ מהם ולא רוצה לדבר או להגיד להם שלום כי אני מרגיש גם שאני לחוץ מדי ומרוכז מדי ואני גם ניראה ככה.
    זה הכי קרוב שאני יכול לתאר את מה שאני מרגיש. כל הדברים האלה גורמים לי מן סוג של "כאב ראש" אבל זה לא בידיוק כאב ראש אלא אי שקט כזה שגורם לי לזוז כאילו יש לי ממש סבל ובאמת יש לי כזה.
    אני אשמח אם תוכל לחשוב אולי זה משהו שאתה מכיר ולהגיד לי מה זה יכול להיות.
    המון תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר ערן ואדים הראל
    28/04/2008

ע"פ התאור שלך נראה כי הדבר יותר מורכב ממצב של דיכאון. הפורום אינו מקום לאבחן מצבים כגון אלו אך נראה כי יש מקום לברור נוסף. פנה לפסיכיאטרית שלך עם תלונות אלו או שתפנה לקבלת דעה נוספת.
    בברכה,
    דר' הראל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לרמוטיב

אורח
    25/04/2008

בקשר לרמוטיב שקצת הוריד לי את הדיכאון ונתן לי יותר אנרגיה זה רק החמיר את המצב. יש לי עוד יותר אנרגיה ולחץ ואז המחשבות על כלום רצות לי בראש עוד יותר מהר. אני כאילו חושב 7 צעדים קדימה נגיד אני בא לעשות משהו אז אני חושב מה חבר יגיד על זה ומה אני אענה לו ומה אחרי זה הוא יגיד וכו'... ואני כזה לחוץץץ. המצב היחיד שמשפר את ההרגשה שלי היא שינה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו