מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה ופחד קהלנטלי09/12/2014
בת 28, סיימתי תואר בפסיכולוגיה לפני שנה ובמשך שנה אני מחפשת עבודה בתחום משאבי האנוש. מאז ומתמיד אני זוכרת את עצמי בתור בעלת פחד קהל, פחד שבמשך הלימודים האקדמיים והמצגות פשוט התעצם. כל מצגת הפכה לחוויה חוץ גופית של דיבור לא ברור, דופק ורעידות. מאז הלימודים אני עושה ראיונות עבודה, רועדת, מדברת לא ברור ולא מתקבלת. במהלך הלימודים ממידע באינטרנט שקראתי ביקשתי מרופאת המשפחה דרלין, הייתי לוקחת 20 מ"ג לפני ראיון, אולם בראיון האחרון זה לא הספיק והתחלתי לרעוד ולגמגם שוב. אני ממשיכה לעבוד בעבודת "סטודנטיאלית" של מלצרות, ולפעמים גם שם כשאני חווה מצב של תשומת לב של הרבה אנשים אני נילחצת וקופאת. הביטחון העצמי שלי בסדר גמור, אבל החרדה הזאת משתקת אותי ומונעת ממני דברים. היום בבוקר הייתי צריכה להגיע למרכז הערכה למישרה שכל החיים רציתי לעסוק בה. אחריי שווידאו איתי פעמיים והכנתי את עצמי נפשית, קמתי בבוקר בזמן ובכל זאת לא הלכתי והברזתי. הפחד לשבת לדבר ולעשות סימולציות בקבוצה שיתק אותי, למרות שאני מעולה בעבודה הזאת. אני שוקלת לפנות לפסיכיאטר ולטפל תרופתית בחרדה, האם זה מוצדק? אני מעוניינת לפנות למישהו פרטי, איך מאתרים מישהו כזה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאחל לך הצלחה
שמוליק09/12/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוביה חברתית
אלי09/12/2014חרדה חברתית מאוד מומלץ טיפול קוגנטיבי התנהגותי קבוצתי.
זה טיפול יעיל מאוד אם כי לא פשוט וקל.
אפשר לעשות אותו עם מטפל באופן אישי ללא קבוצה נראה לי קצת פחות יעיל ככה.
בכל מקרה מומלץ לך מטפל קוגנטיבי התנהגותי אני מניח שיש שמות של מטפלים כאלה ברשת.
פסיכיאטר את יכולה לפנות דרך הקופה בעזרת הרופא משפחה או לבקש המלצה ממישהו שאת מכירה.
תרשמי בגוגל מבחן לייבוביץ' אם את לא מכירה זה מבחן מיוחד לחרדה חברתית.
יש בפייסבוק קבוצה שלמה של אנשים שסובלים מחרדה חברתית
יש פורומים גם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדה ופחד קהל - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור10/12/2014בהחלט מומלץ לפנות,
שילוב של תרופות ( SSRI ) ושיחות ( כגון CBT ) מאוד יעיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)