מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- להוציא כבר תסמים הפסיכיאטרים מחוץמשה13/12/2014
לחוק,לי זה כבר לא יעזור ואת חיי לא יחזיר,אבל לעתיד לבוא,סמים פסיכיאטרים הרסו לי את מערכת העצבים,נשארתי חצי נכה,הספיקה תקופה של שנה וקצת בשביל לדפוק לי את מערכת העצבים המרכזית. יגיע יום וזה יהיה מחוץ לחוק.
אתם יודעים רק להגיד שזה מעלה סרוטונין ולבלבל תמוח,אתם לא יודעים להגיד שזה סמים מסוכנים שיכולים להזיק. רק צד אחד של המטבע אתם מוכרים,על הצד השני לא מדברים.
כולכם פה נרקומנים של סמים פסיכיאטרים גועל נפש שזה מה שהמדינה שלנו מייצרת.
לכל המשתמשים ולכל הסוחרים והקרטלים,צאו לנו מהחיים,בשם שארית הפליטה של האנשים שרוצים רק לחיות נקיים מסמים ולחייך לחיים. לא לסמים כן לחיים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגידו לציבור תאמת
משה13/12/2014שאתם מטפלים באמצעות סמים,שלכל הבעיות יש פתרון אחד והוא סימום,אנשים לא באמת יודעים מי אתם ומה אתם,ושבן אדם יבוא עם בעיה יכניסו אותו עם מרשם לתוך מעגל הסם הפסיכיאטרי והנה עוד בובה ועוד רובוט מסכן שהיה פעם בן אדם!
כמה מסוממים אתם מחזיקים,כמה כמה נרקומנים של החומר הפסיכיאטרי,תחזירו את זה לחברות התרופות האמריקאיות הנצלניות והרשעות,למה להכניס תבעיות שלהם לתוך מדינת ישראל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוודאי שצריך להגיד את כל האמת
שמוליק13/12/2014שלום משה.
אני בטוח שאתה עברת התנסות לא טובה עם תרופות פסיכיאטריות, ומהפרספקטיבה הסוביקטיביסטית - הצדק איתך.
גם לי הייתה התנסות לא טובה עם התרופות הפסיכיאטריות. התרופות הקשו עליי את התיפקוד עד כדי נכות (!), אך כשהפסקתי אותן, תוך זמן קצר (סדר גודל של חצי שנה) חזרתי לתפקד.
קשיי התיפקוד הוסברו כסימפטומים שליליים של המחלה, שבעשה שידוע שהסבר זה אינו ההסבר היחידי, ויכול להיות שמדובר בתופעות לוואי של התרופות, ואת האופציה הזו לא מעלים כלל.
ניתן ע"י מתן דגש על הטיפול הפסיכולוגי, להגיע לתוצאות הרצויות מבלי להזדקק לתרופות. אני בהחלט בעד הגינות, ושהמטופלים יידעו על תופעות הלוואי של התרופות הפסיכיאטריות לפני שמתחילים את הטיפול בהן, ואת האופציה להתמקד בטיפול פסיכולוגי.
מה לעשות שהמציאות מורכבת יותר; יש מטופלים שממש רוצים תרופות; יש ביניהם מטופלים שמאוכזבים מטיפול פסיכולוגי, ובגלל זה רוצים תרופות. יש גם מטופלים שסובלים מהתרופות ומודעים לכך שהסבל בא מהתרופות, אך למרות זאת מעדיפים ליטול אותם.
אינני יודע האם במקרה האישי שלך מדובר בנזק בלתי הפיך; אינני יודע כמה זמן עבר מאז שהפסקת את התרופות, ואולי צריך לחכות עד שהגוף יתנקה.
מדבריו של הרוקח אילן סלומון (לא אתכחש לכך שאני פעיל בפורום בזכותו), ניתן לשקם נזקים מתרופות פסיכיאטריות "על ידי תזונה טובה, ויטמינים, מינרלים, ניקוי הגוף והעיקר: עבודה ופעילות גופנית".
מן ההגינות, צריך לציין שפסיכיאטרים מטפלים גם בשיחות. ד"ר דוידאור אומר שאלה שלא - מפספסים בגדול, ואת הפונקציה הזו - כדאי וצריך לנצל.
אני מאחל לך שיקום מוצלח.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמח בשבילך שחזרת לעצמך
משה13/12/2014לי זה לא קרה,נשארתי נכה ואין מה שיעזור לי,הכימיה של המוח לא תחזור לקדמותה,זה לא קורה, כבר מעל שנה שאני בלי, ניסיתי כבר הכל,ויטמינים,מינרלים,וכל מה שיש,הכל רק הוסיף נזק על המצב הקיים,אני כבר לא מאמין בכלום,כולם חוכמולגים גדולים במדינה הזאת שמנצלים חולשה של אנשים אחרים,רק שעל עצמם או על הילדים שלהם הם לא ינסו את זה בשום אופן.
יבוא יום וסמים הפסיכיאטרים יהיו מחוץ לחוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה הצדק???
שמוליק14/12/2014שלום משה.
יותר מזה - אין מה להגיד.
זה פשוט לא צודק שרק אני יצאתי מזה ואתה עדיין לא.
זה צדק זה???
אני מאחל לך שגם אתה תחזור לעצמך. צדק!!!
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)