מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אדרונקס לדר דוידאורנטע13/12/2014
הי דר דוידאור,
מזה יומיים נוטלת 6מג אדרונקס שנוסף ל75-100 סרוקוול, 0.5קלונקס וסטילנוקס.
ישנה מעט מאד בלילה, סביב 3 שעות לא רציף, הרבה יקיצות. מבינה שזה מתופעות הלוואי של אדרונקס. האם התחלתי ממינון גבוה ומהיר מדי? האם עשוי לעבור? לרדת ל4 מג?
והכי חשוב עם מה היית ממליץ לשלב אותה לשינה טובה, לדיכאון וחרדה? עדיף לא ssri
שדי מרדימים אותי ואינני מגיבה אליהם, או שהאדרונקס תבטל ההשפעה המרדימה שלהם? מה דעתך על שילוב עם בונסרין או טרזודיל? נראה לי שאם הם יעזרו לשינה אולי אוכל להוסיף וולבוטרין בהמשך. אינני רוצה להעלות בסרוקוול.
אני מבינה שדפרקסן דומה לאדרונקס ואולי יעילה ממנה אך מחפשת תרופה מעוררת שאינה פוגעת במיניות ואינני יודעת אם אכן דפרקסן מעוררת.
אשמח מאד אם תוכל להתייחס לשאלותי.
המון תודה לך דר!
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדרונקס לדר דוידאור - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור17/12/2014התחלת אדרונקס בדר'כ - 2 מ'ג - חצי כדור בבוקר
בהדרגה ולאט מוסיפים גם אחר הצהרים, עד שעה 15 ..
באם יש הפרעות שינה, ויש חשיבות לשלב גורם ממריץ, ניתן לישקול סימבאלטה.. בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)