טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
טסתי לחול ואיבדתי את החפיסה של הציפרלקס ונוצר מצב שאני כבר יומיים לא לקחתי ויש לי עוד שבוע בחול באיטליה.
אודה לעזרתכם להבין את הנזק שגרמתי אם בכלל? גם בכדור של 5mg היה צריך הפסקה הדרגתית? ראיתי שיש חלופה בחול לציפרלקס לתרופה בשם Lexapro האם לקנות? האם זה יהיה ללא מרשם? אני בלחץ וחסרת אונים כרגע אודה לעזרתכם. הילה
הילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ייתכן ויהיה תופעות גמילה, החמרה במצב הנפשי.. לגבי תרופה חלופית, אני בספק אם ימכרו ללא מרשם, מומלץ להתיעץ עם רופא מטפל בנדון.. לפעמים שינוי פריט ( תרופה) מלווה בתופעות לוואי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד