מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום אני כותבת ספר וצריכה עזרה קטנהדנה20/12/2014
אני כותבת ספר בו הגיבורה מתאשפזת בבית חולים לחולי נפש שם היא פוגשת בחור עם ריבוי אישיות (פיצול אישיות) בסרט דוקו שראיתי פעם הבנתי שכל מה שהאישיויות הנוספות יודעות (שפות, נגינה וכדומה) על אף שלפני לא היתה להם למידה או נגיעה בנושא יודעות אותו באופן לעיתים מושלם.
אני זוכרת שהשתמשו במונח "פירורי מידע" אך לא הצלחתי לדלות מידע לגביו באינטרנט.
אשמח לייעוץ ועזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה את חושבת שפה זה סרט או ספר?
דוד20/12/2014זה החיים האמיתיים,ואנשים סובלים,תאמיני לי תעשי ספר על דברים חיוביים יותר בעלי חיים,עזבי תנושאים האפורים האלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי יודעת שאלה החיים האמיתיים
דנה21/12/2014ולא ביקשתי ממך עצה על מה לכתוב, אני צריכה עזרה בנושא ספציפי.
אם למישהו יש את המידע ומוכן לחלוק איתי אודה מאודץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ממש הבנתי למה את מתכוונת
אלי20/12/2014אני מכיר אישית מישהי שיש לה שתי אישיות אחת רגילה שלה ואחת של ילדה בת 8
כל מה שהיא יודעת גם בת ה8 יודעת
אבל לא מעבר לזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלי, תודה שענית
דנה21/12/2014אני אמשיך לחפש את הדוקו שדיברתי עליו, בו לבחורה שסובלת מההפרעה ישנן כמה אשיות ובאחת מהן היא מנגנת על פסנתר (מה שלא למדה בחיים) באופן מדהים.
מי שהסביר את זה אמר משהו בקשר ל"פירורי מידע" זה מה שאני מחפשת לדעת.
תודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך דוד
דנה21/12/2014כבר ראיתי את הדוקו הזה כמה פעמים
רציתי תשובה לשאלה "מאיפה משיגים בעלי ההפרעה הדיסוציאטיבית את הידע/מידע לדברים כמו שפת סימנים, רכיבה, נגינה
הרי לא למדו או נגעו בנושאים באישיותם האמיתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את צריכה משוגע עם קבלות
אלי22/12/2014לספר שלך אני פה..:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוו, אלי, שלום!
המתבונן מהצד22/12/2014אתה הבחור ששמוליק דיבר אליו בשירשור מעל? אם כן, תוכל אולי לשלוח לי מייל, או לענות כאן, בבקשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח תודה רבה לך
דנה22/12/2014אשמח מאוד אם תחלוק איתי מידע/ חוויות
תודה רבה רבה לך "משוגע" נחמד:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה חוויות את מחפשת?
אלי22/12/2014מהאישפוז עצמו ? ממחלת הנפש?
אני אשמח לספר לך אם זה עוזר לך.
חוויות של סכיזופרן לפחות אלה שלי לשומע מהצד ובדיעבד זה מאוד מצחיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)