שאלה לכל הגולשים! ממש אשמח לעזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לכל הגולשים! ממש אשמח לעזרה
    דניאלה
    21/12/2014

היי לכולם :)

אני מאוד אשמח אם תכתבו לי איזה כדור אתם לוקחים ואם אתם מרוצים ממנו.

אני לוקחת כדורים כבר מעל עשור, בהתחלה ניסיתי לתקופה רסיטל ואלטרול- הרסיטל לא השפיע עלי בכלל והאלטרול גמר אותי לגמרי והפסקתי איתו עקב המלצה של הפסיכיאטר.
    אח"כ נתנו לי ויפאקס והייתי איתו 7 שנים.. בשנה האחרונה הוא הפסיק לגמרי להשפיע עלי ולפני חודש התחלתי טיפול בפריזמה, אבל נראה שגם איתו אני צריכה להפסיק כי הוא עושה לי גירודים בגוף, הרופאה שלי אמרה שזה פוגע ב4% מהאוכלוסיה שלוקחת את הכדור ובגלל שזה רק מחמיר וכל הגוף שלי פצוע נפוח ומדממם מפצעים אני צריכה להפסיק.

עכשיו אני לא יודעת מה לעשות.
    אני כן רוצה להמשיך טיפול תרופתי, אבל אני כבר לא סומכת על שום רופא ואני מאוד רוצה לשמוע מכם על הניסיון שלכם.

חשוב לי לציין שאני מאוד פוחדת מכדורים עם תופעות גמילה, לויפאקס שלקחתי יש תופעות גמילה, אפילו אם מאחרים לקחת בכמה שעות, וזה שיגע אותי לגמרי.
    אני יודעת שציפרלקס מומלץ אבל גם לו יש תופעות גמילה ואני לא רוצה את זה.

איזה כדורים אתם לוקחים? מאיזה כדורים הייתם מרוצים?

באמת שאשמח מתגובה מכל אחד ואחת מכם
    אני נואשת ופוחדת

תודה לכל מי שיגיב!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כל מטופל מגיב באופן שונה

שמוליק
    21/12/2014

שלום דניאלה.

זה טוב שפנית לפורום :-).

לדעתי, המידע שאת מבקשת אינו אמור לסייע יותר מדיי; כל מטופל מגיב אחרת לתרופות, ואם מישהו הגיב טוב לתרופה מסויימת אין להקיש שהיא תהיה טובה לכולם באופן סוחף וגורף.

מבה גם שלכל אחד בעייה ייחודית משלו.

אצלי הבעייה הייתה בעיקרה מאנית. קיבלתי רסיטל, אנדרונקס וויאפקס, והם ממש לא עזרו לי. הדיכאון שהיה לי נבע מתופעות לוואי של התרופות האנטי-פסיכוטיות. משום מה זה הוסבר כ"דיכאו פוסט פסיכוטי".

דעתי האישית היא שעדיף להתמקד בטיפול פסיכולוגי, אבל כל מטופל והדרל שלו, ואם את מעוניינת בתרופות - צריך לכבד את רצונך.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שמוליק

דניאלה
    21/12/2014

אני יודעת שיכול להיות שהכדורים הבאים שאנסה לא יהיו מתאימים לי כלל, אבל אני מעדיפה לנסות כדורים מומלצים יותר, מאשר שיתחילו לדחוף לי כל מיני כדורים עם תופעות לוואי אכזריות (בראש ובראשונה- השמנה).

טיפול פסיכולוגי הפסקתי, אני לא מעוניינת להמשיך.

תודה רבה לך על התגובה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו