טיפול באדם בוגר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול באדם בוגר
    דודו
    23/12/2014

אני אב לילד בן 27 שנה המגלה סימני בעיות נפשיות המתבטאות בדחיית מטלות שיש לעשות הן בתחום העבודה (אינו מנסה ברצינות לעבוד) והן בתחום הלימודים (מסתגר בדירתו השכורה ולא הולך ללמוד באוניברסיטה למרות שהוא רשום ללימודים ) ,
    אני מזהה אצלו דבר , שקראתי ברשת , את המושג דחיינות . אני לא מצליח לשכנע אותו לקבל טיפול אצל פסיכיאטר ואני ממש חושש לו , האם ישנה דרך שאני יכול לגרום לו ללכת ולקבל טיפול בנושא .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול באדם בוגר

הוספת תגובה

• בגלל דחיינות אתה שולח אותו לפסיכאטר

אלי
    23/12/2014

טוב שלא החלטת לשלוח לפנימייה.......
    אני חושב שאם הבחור לא רוצה ללכת לטיפול בעצמו לא יעזור לך כלום.
    עדיף פסיכולוג קליני נחמד בתור התחלה ולא ישר ללכת לפיסיכאטר.
    ייתכן שחוסר הרצינות שלו והדחיינות נובעים מבעיה כלשהיא שיש לו
    תקופה גרועה... אולי דיכאון.
    בכל מקרה עדיף ללכת לפסיכולוג בתור התחלה בנוסף לא הייתי מציע לך להציע לו ללכת לפסיכולוג בזמן מריבה או משהו אלא בדרכי נועם ובעדינות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תעזור לו אבל למה פסיכיאטר

דוד
    24/12/2014

פסיכיאטר יתן לו בסופו של דבר כדורים נגד דיכאון,אתה רוצה ילד מסומם? אתה רוצה שבשנים הקרובות הילד שלך יקח כדורים נגד דיכאון? תן לו להחליט בעצמו מה הכי טוב בשבילו,

אחת הבעיות שהבן שלך בן 27 ואתה מתייחס אליו כאילו הוא ב7. אתה ניראה לי צריך טיפול לא הבן שלך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול באדם בוגר - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    25/12/2014

אכן , מצב לא פשוט..
    בהחלט יש מקום לברר.. לנסות לדבר, לברר מה קורה...
    יש לנסות לגייס את יתר בני משפחה, חברים, לנסות לשכנע באופן לוגי ורגוע..
    חשוב לברר על מי הוא הכי סומך..

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו