לוסטרל גורם לדלקות בקיבה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לוסטרל גורם לדלקות בקיבה?
    ד``ר יונתן דוידאור
    01/01/2015

שלום. אני בת 26, סובלת מהתקפי חרדה. חזרתי לשימוש בכדורים לאחר הפסקה, התחלתי ליטול לוסטרל 100 מ״ג לפני כשלושה שבועות וחוץ מתופעות הלוואי המקובלות: (בחילות, כאבי ראש, סחרחורות) שכבר התמעטו, קרה לי כמה פעמים שנתקפתי חולשה חזקה צמרמורות בכל הגוף וכאבי בטן והיו לי יציאות רכות. אותן תחושות בדיוק היו לי גם לפני שלוש שנים כשהתחלתי לקחת ציפרלקס ואז התגלה שיש לי דלקת בקיבה. האם יש אפשרות שהכדור ממשפחת ssri יכול לגרום לתחושות האלה? או בכלל לדלקת בקיבה? אציין שאין לי תאבון בחודשיים האחרונים ואוכלת מעט במקביל לנטילת הכדורים. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לוסטרל גורם לדלקות בקיבה?

הוספת תגובה

• לוסטרל - תגובה

ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור
    05/01/2015

שלום רב,
    תכשירים מקבוצת SSRI כגון לוסטרל וציפרלקס עלולים לגרום למחושים וכאבים במערכת העיכול ולמעשה מדובר בתופעה די שכיחה. התופעות נובעות מכך שהכדורים משפיעים על מערכת העצבית של המעיים וגורמים לפעילות מזורזת בהן (הגבלת פריסטלטיקה). הכדורים לא גורמים לדקלת במעיים או בקיבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו