מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואשתסיון01/01/2015
הי. האם לקיחת ציפרלקס שלושה שבועות ללא שום הטבה או הקלה מעידה על חוסר התאמה של הכדור על אף שבעבר עזר מאוד. *** מתוך שלושה שבועות שבוע שלם עם מינון של 10 מג כדור שלם.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי
סיון01/01/2015סליחה שכחתי להוסיף . האם תיתכן החמרה כאשר עולים מחצי לשלם שנמשכת כבר 5 ימים. מתבטא במצב רוח ירוד יותר והתגברות של סיפטומים. חשבתי שזה מקובל בשבוע הראשון אך לא לאחר מעבר מחצי לשלם וזה נמשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
אלי01/01/2015אני חושב ששלושה שבועות לא מספיק בשביל לדעת צריך חודש וחצי בערך
בעיקרון ציפרלקס משפיע ממש מהר יחסית אבל אני חושב ששלושה שבועות לא מספיק זמן. ( אני לא יודע בוודאות אם שלושה שבועות לא מספיק זמן)
רשום בתופעות לוואי של התרופה שהיא עלולה להחריף תסמינים בהתחלה ( אפילו רשום עלולה לגרום למחשבות אובדניות )
אל תהססי לדבר עם הרופא שלך אל כל בעיה שיש לך תתקשרי אליו ואל תתביישי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה לא להתייאש
שמוליק02/01/2015שלום סיון.
אינני רופא, ואין לי תשובה לשאלתך מידע או נסיון אישי.
דבר אחד ברור לי, זה שלא צריך להתייאש. צריך להאמין שאת בחורה טובה ושמגיע לך לחיות חיים טובים ומאושרים, ולכן בסופו של דבר יימצא הפיתרון הטוב והנכון עבורך.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
סיון02/01/2015ראשית לאלי תודה רבה אני מניחה שאתה מדבר מניסיונך האישי או מהסביבה
ושנית לשמוליק, תודה על העידוד והחיזוקים גם אני חושבת כמוך על עצמי. הידיעה והתחושה שיצאתי מאיזון וכך גם ניראים חיי, היא תחושה לא פשוטה ואני חסרת סבלנות בעיקר, כי ציפיתי שהציפרלקס כבר יעזור כמו בפעם הקודמת שלטעמי היתה הרבה יותר קשה.
בכל אופן ממשיכה כאמור לקוות ולצפות לטוב.
תודה ושבת שלום (-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור06/01/2015סיון, לפעמים יש צורך בלפחות חודש - חודשים תחת מינון אפקטיבי.
באם אין שום שינוי תחת ציפרלקס 10 מ'ג לאחר חודש, אני אישית הייתי שוקל לשנות טיפול..
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר האם ייתכן
סיון06/01/2015שציפרלקס לא אפקטיבי בפעם השנייה? כי לפני בערך שנה גם טופלתי בציפרלקס 10 מ"ג והיתה הטבה משמעותית גם במחשבות, במצב הרוח ובחרדות הקשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר האם ייתכן - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור07/01/2015ייתכן , אך בו בזמן יתכן סיבות נוספות, כגון: מצב גופני, פסיכולוגי, סביבתי.. גורמי דחק ובעיות חדשות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)