למה זה האופי של הפסיכיאטריה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה זה האופי של הפסיכיאטריה?
    דוד
    04/01/2015

למה אתם משקרים על הציבור? למה אתם מאמינים במה שאתם מוכרים לאנשים,מי עומד מאחוריכם? בשביל מי אתם עובדים? אין לכם בושה? לתת לאנשים שברובם לא צריכים את הרעל הזה? למחוק לאנשים את הרגשות שלהם ואת האישיות שלהם? להפוך אנשים לזומבים? תעזבו את האינטרסים,האינטרס מספר 1 זה טובת הציבור. ואתם עושים את טובת חברות התרופות.

אני כבר שנה לא לוקח שום כדור פסיכיאטרי,ועדיין מרגיש כלוא בתוך המוח שלי,המוח שלי נהפך לבית כלא כימי. ממש ככה,אין דמיון,אין יצירתיות,אין רגשות,אין אישיות. רובוט-אדם.

הסמים הפסיכיאטרים מחקו לי תאישיות,תרגשות,אני פשוט מת, אני לא יתרגש אפילו אם אני ירצה לחתוך את עצמי למוות,אני גם ככה מחוק. דבר אחד אני מבקש,שתפסיקו למכור את הסמים האלה. מי שלא מכיר את זה יפול בפח,אבל האחריות עליכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כי הם רוצים להיות רופאים

א.ס
    04/01/2015

לא סתם רופאים, אלא כאלה שגם נותנים מרשמים. אין שום בדיקה מדעית שיכולה לאבחן מחלות נפש, אין הסבר לאיך עובדים הכדורים, ואין הסבר למחלה, תמיד הסברים שטחיים כמו אין איזון במח וכו'. יש לך מזל שאתה נמצא כרגע בסביבה שלא כופים עליך כדורים, אז עם קצת סבלנות התסמינים שדיברת עליהם יעלמו. גם אני עשיתי הפסקות ועם סבלנות מרגישים יותר טוב. הם נותנים כדורים עוד יותר מזיקים באישפוז כדי שאנשים יפחדו לא להגיע לשם ויעשו מה שהם אומרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני כבר שנה ברצף נקי

דוד
    04/01/2015

ועדיין המוח שלי נשאר שרוף,לא זוכר מי אני,מה אני,פשוט לא בן אדם,מוח שרוף לגמרי. אני לא אותו בן אדם שהייתי פעם,הדיסק מחוק.

אתה צודק שזה טוב שאני לא נמצא במקום שכופה עליי כדורים,כל התעסקות איתם זה ניסיון לכפייה של כדורים,אפילו אם הבן אדם לא צריך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי דוד

אלי
    05/01/2015

אפשר לשאול איזה כדורים נתנו לך בכפייה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא ניתן לי בכוח או בכפייה

דוד
    05/01/2015

זאת אומרת אני לא רציתי מהתחלה את הכיוון הזה,ושיכנעו אותי שכן,לא עמדתי מספיק על שלי,לא רציתי טיפול תרופתי,אבל הם רצו והצליחו להפיל אותי בפח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חמור מאוד

שמוליק
    05/01/2015

שלום.

בעיניי, גם אם הרופאים חושבים שתרופות זה טוב (במקרים מסויימים. אלי מהווה דוגמא טובה לכך), צריך לתת לכל מטופל להחליט בעצמו מה הוא רוצה: רק תרופות רק טיפול פסיכולוגי או שילוב של השניים, להציג את היתרונות והחסרונות של כל אחת מהדרכים.

אכן, תופעות הלוואי של התרופות הפסיכיאטריות הן דבר שכיח וקשה, ובוודאי שצריך לומר את כל האמת ולא לנסות להסתיר את העובדה הזו.

דוד, אני מאחל לך שתחזור לעצמך.

אני חזרתי לעצמי כחצי שנה אחרי שהפסקתי את התרופות. אני מקווה שגם לך זה יקרה גם אם זה ייקח יותר זמן.

זה חשוב מאוד שאתה מעלה את הדברים לתועלת הציבור.

כל טוב,
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא חושבת שיש בן אדם שצריך

א.ס
    05/01/2015

הכדורים גורמים לנזק. מחלות נפש לא מאובחנות על ידי בדיקה מדעית, ואין הסבר מפורט איך הכדורים מרפאים את המחלה כביכול. האם מנתח לא חייב להבין את מהלך הניתוח ולהראות איזו מחלה הוא מרפא על ידי בדיקה מדעית? מדוע על הפסיכיאטרים לא מוטלת החובה להראות שיש מחלה ולהסביר איך הכדור פותר אותה? הוכחה מדעית ולא הסבר שטחי. האם המנתח מכריח אנשים לעבור ניתוח ברגל תוך כדי שהוא מאיים עליהם שאם לא יסכימו הוא ינתח גם את היד שלהם? מה שיעזור זה להוציא את הכדורים מחוץ לחוק, ואז גם לא יהיו אנשים בכפייה ובאיומים.
    הלוואי ותרגיש טוב והסימנים של הכדורים יעברו לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו