בקשר לרופאים פסיכיאטריים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשר לרופאים פסיכיאטריים
    אלי
    05/01/2015

יש רופאים טובים ויש רופאים פחות טובים.
    פסיכיאטריה מקצוע מאוד מיוחד בעזרת שיחה עם המטופל אתה עומד על מצבו. בצורה כזאת יש מקום לטעויות וגם פסיכיאטרים הם בני אדם.
    באופן אישי אני יכול להגיד שפסיכיאטרים הצילו את חיי.
    הייתי פסיכוטי מאוד תקופה ארוכה ופגשתי כמה רופאים חלקם גם דפוקים.
    כשהגעתי לבית חולים הרופאים היו כבר הרבה יותר איכותיים ומנוסים.
    ישר אמרו למשפחה שלי ש 95 אחוז אני יוצא מהמצב שאליו נקלעתי
    פסיכיאטר פרטי שפגשתי אמר להוריי ולאחיי שזהו לדעתו אני אשאר פסיכוטי לכל החיים.
    זה נכון שלפעמים הם רושמים תרופות בקלות ולפעמים הם יכולים להיות חסרי רגישות.
    לפעמים הם גם חסרי אונים ולא מסוגלים לעזור .
    אבל כל הרופאים מכל הסוגים לפעמים חסרי אונים ולא יכולים לעזור.
    מה לעשות יש אנשים שהבעיות שלהם גדולות על הרופאים.
    פסיכיאטרים הם רופאים מעולים בעלי ידע עצום ויכולת אמיתית לסייע ולעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשר לרופאים פסיכיאטריים

הוספת תגובה

• אז אני לא הייתי פסיכוטי

דוד
    05/01/2015

ואני מצטער שנגעתי בכדורים פסיכיאטרים,שנה שלמה לקחתי תרופה אנטי פסיכוטית,שנה שלמה,ואין לי שום מחלה פסיכוטית,הכל בגלל שהחליטו להגדיר אותי סכיזופרניה,בגלל הפרעות חשיבה,בגלל זה אני צריך לקבל עלי את הדין של חולה סכיזופרניה? למרות שאני לא? הלוואי ויכולתי לחזור להיות מי שהייתי לפני התרופות,אבל כנראה שלא,כל החיים אצטרך להשאר חצי נכה בגלל הכדורים.

גם אם הפסיכיאטר נחמד,מי לוקח תאחריות על נזק מתרופות? מישהו יכול לתקן את זה? כל הכימיה של התרופות דופקת תמוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופות אנטי פסיכוטית

אלי
    05/01/2015

לא משאירות שום נזק ולא גורמות לשום נזק.
    גם אם נתנו לך בטעות אנטיפסיכוטי מה שתרגיש זה תופעות לוואי של התרופה.
    אני מכיר מישהו שיה מאושפז איתי שסובל מפוסט טראומה ואיבחנו אותו בטעות כסכיזופרן.
    נתנו לו טיפול אנטיפסיכוטי.
    בכל מקרה התרופה לא משאירה נזק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דוד

אלי
    05/01/2015

איזה מינון אנטיפסיכוטי לקחת ושל איזה תרופה?
    לפעמים נותנים אנטיפסיכוטי למגוון רחב של בעיות דיכאון אוסידי.
    תרופה אנטיפסיכוטית יכולה להיות יעילה לבעיות נוספות לאו דווקא פסיכוטיות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא רק אנטי פסיכוטי

דוד
    05/01/2015

היה גם נוגד דיכאון, ועוד נוגד דיכאון שלקחתי תקופה קצרה. תוך כאדי גם הייתי מעשן הרבה חשיש וגראס. ונגרם לי פיגור שכלי מהשילובים האלה. היום אני כמו מפגר,זה חוסר אונים גדול להתמודד ככה עם החיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• והכדורים זה

דוד
    05/01/2015

סרוקוואל 600 מיליגרם. ופאקסט וציפרמיל, נשבע שזה הביא אותי לידי פיגור שכלי,הלוואי ולא הייתי צריך לרשום את זה פה,הלוואי,מי ביכלל רצה להגיע למצב כזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מבי שרוב מי שנמצא פה ובפסיכיאטר

דוד
    05/01/2015

ובפסיכיאטריה צריך את זה באמת וזה מציל אותו,הרוב כאילו צריכים את זה כי זה כמו ככפה ליד בשבילהם יש להם באמת מחלה או התפרצות פסיכוטית שזה דבר לא פשוט אני מאמין ומקבלים תרופות.

אני לא מגיע מהמקום הזה,אני החטאתי תמטרה וטעיתי בדרך,יכלתי לא להכנס לזה,לא יודע מה שיכנע אותי שכן,קיבלתי החלטה שגויה והתגלגלתי בכיוון שלא רציתי ממש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דוד אתה מכניס לעצמך שטויות לראש

אלי
    05/01/2015

מה שתארת לא יכול לגרום לשום פיגור שיכלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל הסמים פסיכיאטרים או לא..

דוד
    05/01/2015

ובעיקר פסיכיאטרים,הורסים תשמחה הטבעית,תהתלהבות הטבעית שיש לכל בן אדם בטבע שלו,הורסים תרגשות של הבן אדם. ביקשתי רק שיחזירו לי תעולם הרגשי הרחב שהיה לי,של התלהבות,שמחה טבעית ופשוטה. של יכולת להנות מדברים. וכל זה נגרם רק מסמים,פסיכיאטרים וגם לא פסיכיאטרים.

זכותו של כל אחד' להיות עצוב,שמח,היפר,ולא צריך להתערב בצורה מלאכותית ולהרוס את זה. גם ריטלין זה התערבות מלאכותית בנפש של הילדים. אם נולד הילד ככה למה להרוס אותו עם סמים מלאכותיים? זה להרוס תטבע האנושי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו