מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לרופאים שלוםעזרה06/01/2015
בשרותי הצבאי אובחנתי כחולה בBDD על גבול הOCD התחלתי טיפול באסטו 10 מ"ג במשך חצי שנה (ולאחר מכן הפסקתי את הטיפול מרצוני), עברה שנה מאז ועכשיו השתחררתי וחזרתי לרפואה האזרחית, החלטתי שאני רוצה לחזור להשתמש בתרופה כי בסך הכל היא די עזרה לי. הלכתי לרופא האזרחי שלי והסברתי לו את המצב והראתי לו את האיבחונים וביקשתי ממנו מרשם, הוא הבין ורשם לי ציפרלקס 15 מ"ג כשהלכתי לבית המרקחת לקחתי את התרופה (ציפרלקס, אבל הבנתי שזה אותו דבר כמו אסטו) העניין הוא כזה, אני נטלתי בעבר 10 מ"ג ועכשיו התרופה היא 15... האם זה באמת משנה? ואם כן, זה בסדר שאני אטול אותה במשך חודש ופעם הבאה שאני אבקש מרשם פשוט אחזור ל10 מ"ג? מחכה לתשובה.. אני בנתיים עדיין לא התחלתי ליטול את הכדורים וכמובן שאי אפשר להחזיר לבית המרקחת את הכדורים ולהחליף לאחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרופאים שלום - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור06/01/2015החומר הפעיל זהה.
אם היה הפסקה, חובה להתחיל במינון מינמלי..( 5 מ'ג)
אם היה רצף בטיפול והמצב הנפשי , מרכיב אובסיסיבי לא מאוזן ואו החמיר, יש הגיון לעלות ל 15 מ''ג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
שים06/01/2015גם אני סובל מהבעיה הזו.
מהיכן אתה?(בי די די)
באיזה גיל זה התפתח אצלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)