לרופאים שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרופאים שלום
    עזרה
    06/01/2015

בשרותי הצבאי אובחנתי כחולה בBDD על גבול הOCD התחלתי טיפול באסטו 10 מ"ג במשך חצי שנה (ולאחר מכן הפסקתי את הטיפול מרצוני), עברה שנה מאז ועכשיו השתחררתי וחזרתי לרפואה האזרחית, החלטתי שאני רוצה לחזור להשתמש בתרופה כי בסך הכל היא די עזרה לי. הלכתי לרופא האזרחי שלי והסברתי לו את המצב והראתי לו את האיבחונים וביקשתי ממנו מרשם, הוא הבין ורשם לי ציפרלקס 15 מ"ג כשהלכתי לבית המרקחת לקחתי את התרופה (ציפרלקס, אבל הבנתי שזה אותו דבר כמו אסטו) העניין הוא כזה, אני נטלתי בעבר 10 מ"ג ועכשיו התרופה היא 15... האם זה באמת משנה? ואם כן, זה בסדר שאני אטול אותה במשך חודש ופעם הבאה שאני אבקש מרשם פשוט אחזור ל10 מ"ג? מחכה לתשובה.. אני בנתיים עדיין לא התחלתי ליטול את הכדורים וכמובן שאי אפשר להחזיר לבית המרקחת את הכדורים ולהחליף לאחרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לרופאים שלום

הוספת תגובה

• לרופאים שלום - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    06/01/2015

החומר הפעיל זהה.
    אם היה הפסקה, חובה להתחיל במינון מינמלי..( 5 מ'ג)
    אם היה רצף בטיפול והמצב הנפשי , מרכיב אובסיסיבי לא מאוזן ואו החמיר, יש הגיון לעלות ל 15 מ''ג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

שים
    06/01/2015

גם אני סובל מהבעיה הזו.

מהיכן אתה?(בי די די)

באיזה גיל זה התפתח אצלך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו