פנייה לפרופ גרינהאוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פנייה לפרופ גרינהאוס
    גליה
    24/04/2008

אני בת 65 . סובלת מזה שנים רבות לסרוגין במצבי רוח דכאונות, חרדות וקשיי רכוז. טופלתי ואני עדיין מטופלת בכדורים מסוגים שונים ובמינונים שונים. כל התרופות משפיעות בתחילה ואחר כך מפסיקות השפעתן . לאחרונה כל מספר חודשים עלי לשנות תרופה. מה שמפריע לי בעיקר כיום הוא הפרעות ריכוז. אני לא מסוגלת לתפקד בדברים הפשוטים ביותר והדבר גורם לי לעצננות רבה. כיום אני מקבלת ויאפקס 150 מ"ג ליום לאחר הפסקת ציפרלקס שגרם לי לבלבול נורא. הרופאים עדיין לא הצליחו לגלות מהי התרופה הטובה לי. האם תוכל לעזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פנייה לפרופ גרינהאוס

הוספת תגובה

• תוספת

גליה
    24/04/2008

לפני כשנה קילתי ויאפקס במינון גבוה 325 מ"ג ליום והפסקתי. הדבר גרם לי להזיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת

29/04/2008

לגליה שלום
    הסיפור שלך לא קל. כאשר הדיכאון חוזר למרות הטיפול צריך לשקול שילובים תרופתיים שיעזרו אחד לשני. תוספות כגון ליטיום, למיקטל, ועוד צריכות להישקל. תבררי עם המטפלים שלך מה האופציות לשיפור מהצב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו