אני חושבת שיש לי דסידופוביה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני חושבת שיש לי דסידופוביה
    דנה
    20/01/2015

תמיד היה ממש קשה לי לקבל החלטות לאחרונה גיליתי שיש ממש הפרעה כזאת קרעתי על זה קצת ואני די עונה על כל הקריטריונים ,אני דוחה החלטות אני הוספת המון מידע על כל החלטה שאני צריכה לקבל ושואלת את הדעות של אנשים בלי סוף עד שהם שונאים אותי (אפילו על דברים קטנים כמו איזה נעל לקנות אני שולחת תמונות שיעזרו לי)וגם אחרי שקיבלתי החלטה מאוד קשה לי להיות שלמה אתה וגם אז אני ימשיך לשאול אנשים לדעתם ,מה אפשר לעשות עם זה?(אני סיימתי צבא ורוצה להתחיל ללמוד ואני משתגעת מלבחור מה ללמוד איך אפשר להתגבר על הבעיה הזאת ולעשות את הבחירה הנכונה ולהיות שלמה אתה ולא ,ושלא תיקח לי כ"כ הרבה זמן,ולא רק זה גם לעתיד שההחלטות לא הולכות להיות פשוטות יותר)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• להתמודד

שמוליק
    20/01/2015

שלום דנה.

המודעות לבעייה היא הרבה פעמים החלק שהכי קשה לעבור אותו.

כיון שאת אחרי השלב הזה, אז יש את כל הסיבות הטובות להתעודד; ניתן להתמודד עם הבעייה בהצלחה.

לגבי הדוגמא שהבאת על הנעליים, זה באמת משהו חריג, אבל לגבי ההתלבטות בבחירת מקצוע, נראה לי שצריך להיות קצת זהיר כדי לשייך את ההתלבטות הזו לבעייה כלשהי. צריך לבדוק את העניין יותר לעומק.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו