מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני חושבת שיש לי דסידופוביהדנה20/01/2015
תמיד היה ממש קשה לי לקבל החלטות לאחרונה גיליתי שיש ממש הפרעה כזאת קרעתי על זה קצת ואני די עונה על כל הקריטריונים ,אני דוחה החלטות אני הוספת המון מידע על כל החלטה שאני צריכה לקבל ושואלת את הדעות של אנשים בלי סוף עד שהם שונאים אותי (אפילו על דברים קטנים כמו איזה נעל לקנות אני שולחת תמונות שיעזרו לי)וגם אחרי שקיבלתי החלטה מאוד קשה לי להיות שלמה אתה וגם אז אני ימשיך לשאול אנשים לדעתם ,מה אפשר לעשות עם זה?(אני סיימתי צבא ורוצה להתחיל ללמוד ואני משתגעת מלבחור מה ללמוד איך אפשר להתגבר על הבעיה הזאת ולעשות את הבחירה הנכונה ולהיות שלמה אתה ולא ,ושלא תיקח לי כ"כ הרבה זמן,ולא רק זה גם לעתיד שההחלטות לא הולכות להיות פשוטות יותר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להתמודד
שמוליק20/01/2015שלום דנה.
המודעות לבעייה היא הרבה פעמים החלק שהכי קשה לעבור אותו.
כיון שאת אחרי השלב הזה, אז יש את כל הסיבות הטובות להתעודד; ניתן להתמודד עם הבעייה בהצלחה.
לגבי הדוגמא שהבאת על הנעליים, זה באמת משהו חריג, אבל לגבי ההתלבטות בבחירת מקצוע, נראה לי שצריך להיות קצת זהיר כדי לשייך את ההתלבטות הזו לבעייה כלשהי. צריך לבדוק את העניין יותר לעומק.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)